ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.09

Ευρωεκλογές και Βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού



Ευριπίδης Μπίλλης
τ. επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ

Όλοι συμπονούμε τους συνανθρώπους μας όταν πάσχουν. Το ίδιο συνέβη και με την κυρία Μαριέττα Γιαννάκου κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγιεία της, νύν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας (προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού), τέως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου και τέως Υπουργός Παιδείας,

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι υπήρξε φανατική υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ τουρκοποίησης της Κύπρου και κατευθυντήριος νους, ως υπουργός παιδείας, του βιβλίου της 6ης δημοτικού, των Σόρος, Ρεπούσηδων, Κουλούρηδων (θηλυκού γένους), Γιαννοπουλαίων, κτλ.

Στο δεύτερο συνημμένο μπορείτε να <<θαυμάσετε>> και πολλούς άλλους, υπερκομματικά, υποστηρικτές του ίδιου βιβλίου, πολλοί από τους οποίους ίσως είναι επίσης υποψήφιοι ευρωβουλευτές ( δεν βρήκα τον καιρό να το ψάξω).

Και για να μην αδικούμε την κυρία Γιαννάκου, αναφέροντας αυτήν μόνον για το βιβλίο της 6ης Δημοτικού, δείτε το κατωτέρω απόσπασμα από το τρίτο (πολυ ενδιαφέρον) συνημμένο για την κυρία Μαρινέλα Κοππά υψοψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

<< Επί παραδείγματι η επίκουρη καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, Ευρωβουλευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μαριλένα Κοππά, κατά την παρουσίαση των τεσσάρων βιβλίων... εξήρε την υποστήριξή της στην όλη προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί «στην επανεξέταση των συμβόλων και των στερεοτύπων» και «στην επανανάγνωση της Ιστορίας», κατά τους επόμενους μήνες, με άρθρο της στην Ημερησία (31/03/2007) υποστήριξε ότι «Η θλιβερή κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες με το βιβλίο της Ιστορίας της Στ Δημοτικού και τις άναρθρες κραυγές εναντίον του, είναι μια ακόμη έκφραση της παθογένειας του δημόσιου λόγου στη χώρα μας.». Ανάλογη έντονη υποστήριξη προσέφεραν αργότερα προς την κ. Ρεπούση (βλ. σχετική αναφορά στη συνέχεια) η διευθύντρια της συγκεκριμένης έκδοσης και καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Χριστίνα Κουλούρη, οι συμμετέχουσες σε επιτροπές της έκδοσης κ.κ. Άννα Φραγκουδάκη και Θάλεια Δραγώνα και οι παρόντες στην παρουσίαση κ. Αντώνης Λιάκος, καθηγητής της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκος Γεωργιάδης επτανήσιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Θ. Βερέμης, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, ο οποίος εισηγήθηκε στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο και έγινε δεκτό, να προωθηθεί η χρήση του τετράτομου έργου ως βοηθήματος των καθηγητών της Ιστορίας στα σχολεία.>>
paideia
=============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε συνειδητά χωρίς κανένα περιθώριο δικαιολογιών ότι η Υποκρισία διακρίνει τον πολιτικό βίο των Ελλήνων πολιτικών. Σε περίπου δεκαπέντε ημέρες καλούμαστε ως πολίτες να καταθέσουμε την ψήφο μας για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
ήθελε να δρομολογήσει ως Ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός εκμεταλλευόμενος το κοινό γνώρισμα του Έλληνα ψηφοφόρου ....την ασθενική του μνήμη.....έθεσε ως επικεφαλή του ευρωψηφοδετίου της παράταξης του την κυρία Γιαννάκου μια πολιτικό η οποία στην ουσία "απεπέμφθη" επειδή προκάλεσε το κοινό "εθνικό"αίσθημα αλλά και την Ιστορία του τόπου. Έως εδώ καλά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πολιτική συνείδηση της κυρίας Γιαννάκου αντελήφθη την ελληνική ιστορία και "απ έταξε" της φαύλες ανιστόρητες επαναγνώσεις που η κυρία ΡεπούσηΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Το χειρότερο και πιο επικίνδυνο είναι όταν ο "διώκτης" αυτής της "πρωτότυπης ιστορίας" που ήταν ο αντιπολιτευτής και επίδοξος διαχειριστής της εξουσίας ,έχει στις τάξης του και μάλιστα ευρωβουλευτές τύπου Μαριλλένας Κοππά , οι οποίοι συμφωνούν με την "επαναγνωση" της ελληνικής ιστορίας . Όλα για την ψήφο. Ποιόν μπορείς να πιστέψεις ?, ποιες πραγματικά είναι οι διαθέσεις και τα πιστεύω τους?
ΦΑΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: