ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.13

Την έπεσαν στον Τζαβάρα σε τηλεοπτικό στούντιο (βίντεο)




Yπό φοιτητικό… κλοιό βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας στο κτίριο της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, καθώς λίγο μετά την εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, συγκεντρώθηκαν περίπου 50φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου στο πάρκινγκ του κτιρίου ζητώντας να εμφανιστεί και να μιλήσει μαζί τους.
Μεγάλο ρόλο στην αποσυμφόρηση της κατάστασης έπαιξε η παρέμβαση του Λεωνίδα Βαρουξή, προέδρου του Δημοσιογραφικόυ Οργανισμού Βαρουξή που ανήκει και η ΟΡΤ, ο οποίος βγήκε στην είσοδο του κτιρίου συνομίλησε με τους φοιτητές και κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Λίγα λεπτά αργότερα, εξαμελής αντιπροσωπεία φοιτητών συζήτησε μαζί με τον κύριο Τζαβάρα επί μία ώρα την τρέχουσα κατάσταση, με τους φοιτητές να παραθέτουν αναλυτικά τα δίκαια αιτήματά τους σχετικά με την τύχη των δύο τμημάτων της πόλης και το μέλλον των σπουδών τους ύστερα από τις αποφάσεις του τελικού σχεδίου «Αθηνά».
Ο κ.Τζαβάρας κατέθεσε τις απόψεις του και δήλωσε ότι θα εντείνει τις πολιτικές πιέσεις για να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα και στηρίζει τις προσπάθειές τους. Οι φοιτητές δήλωσαν ότι τη Δευτέρα θα βρίσκονται στην Αθήνα για να επαναδιατυπώσουν τα επιχειρήματά τους στο υπουργείο Παιδείας και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνάντηση με τον κ.Τζαβάρα.
Στη συζήτηση που είχε με τους σπουδαστές κατάφερε να τους μεταπείσει και οι τελευταίοι να φύγουν από το χώρο, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο να απομακρυνθεί ο Κώστας Τζαβάρας πλέον στις 12:30 τα μεσάνυχτα.
Στο κτίριο της ΟΡΤ παραβρέθηκε λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, μαζί με μέλη του κόμματός της και της νεολαίας του, ζητώντας πρωταρχικά να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και η ασφάλεια των φοιτητών και να μην οξυνθούν τα πνεύματα, καθώς στον χώρο βρίσκονταν και αστυνομικές δυνάμεις.
Στο σημειο παρευρέθηκαν και πολίτες του Πύργου, καθώς και εκπρόσωποι των δακοκτόνων και πολιτικών κομμάτων.

 


Πηγή:http://www.spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: