ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.13

Bόμβα στις αποκρατικοποιήσεις> Στην Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι υποψήφιοι αγοραστές του ΟΠΑΠ!




Σκάει βόμβα μεγατόνων για την υπόθεση αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών προσφεύγει στην Δικαιοσύνη κατά του ΟΠΑΠ και του ΤΑΙΠΕΔ.
Ολοι οι υποψήφιοι αγοραστές- πλην της...
Intralot- ζητούν από τον ΟΠΑΠ και το ΤΑΙΠΕΔ να απόσχουν από κάθε περαιτέρω ενέργεια, είτε μέσω του Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ, είτε μέσω της Γ.Σ της εταιρείας για την ανανέωση της σύμβασης με την Intralot.




Ακόμη ζητείται να εξετασθεί από το ΤΑΙΠΕΔ η νομιμότητα της συμμετοχής των εταιρείων που σχετίζονται με τον τεχνολογικό πάροχο (Intralot) και το πιο σημαντικό να κοινοποιήσει άμεσα ο ΟΠΑΠ στους υποψήφιους αγοραστές και στα ΧΑΑ, το πλήρες κείμενο της νέας σύμβασης με τα παραρτήματά της.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της εξώδικης πρόσκλησης η τυχόν υπογραφή της νέας σύμβασης καταργεί στην πράξη τις οδηγίες ΕΚ-17/04 και ΕΚ-18/04 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες διέπουν πλέον από 1-2-06 και εφεξής τις δημόσιες συμβάσεις (έργων, προμηθειών και υπηρεσιών), εμπεριέχεται άρθρο (με αριθμό 2 στην Οδηγία ΕΚ-18/04 και 10 στην Οδηγία ΕΚ-17/04) με ταυτόσημη διατύπωση, που ορίζει επί λέξει ότι “ Οι αναθέτουσες αρχές αντιμετωπίζουν τους οικονομικούς φορείς ισότιμα και χωρίς διακρίσεις και ενεργούν με διαφάνεια”. Η ιδιαίτερη διατύπωση της αρχής αυτής σε άρθρο των νέων Οδηγιών, αποτελεί καινοτομία και θεσμοποιεί την πλούσια νομολογία του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου (ΔΕΚ) πάνω στα θέματα αυτά.

H ΟΠΑΠ Α.Ε που είναι η εταιρείας στόχος προικοδοτεί "τον τεχνολογικό της πάροχο-Intralot" με μία νέα σύμβαση ενιχύωντας την οικονομική και ταμειακή ρευστότητά της δίνοντας της ένα βασικό πλεονέκτημα στην διαγωνιστική διαδικασία.
Kατά την πρόσφατη παρουσίαση του ΟΠΑΠ Α.Ε. επισημάνθηκε ότι για τις μέχρι τώρα συμβάσεις μεταξύ της εταιρίας και της ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. δεν ήτο δυνατή η δημοσιοποίηση συγκεκριμένου περιεχομένου αυτών, λόγω των υπογεγραμμένων όρων εμπιστευτικότητας. Εν προκειμένω, πρόκειται για σχέδιο μη υπογραφείσας ακόμη σύμβασης, η οποία παρουσιάζεται ως «νέα σύμβαση», καταρτίζεται και ανακοινώνεται μετά το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού και ήδη μετά την τοποθέτηση του αιτήματος των επενδυτών απ’ευθείας στον ΟΠΑΠ Α.Ε. για εξασφάλιση πλήρους διαφάνειας στις συμβατικές σχέσεις του με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε., η οποία εν τέλει κατά παραπλανητικό τρόπο παραβιάζεται.

Με απλά λόγια ο πόλεμος γύρω από τον ΟΠΑΠ απειλεί να ανατινάξει την κυβέρνηση στον αέρα στη περίπτωση που όλοι οι υποψήφιοι επενδυτές τα βροντήξουν αμφισβητώντας την νομιμότητα της διαδικασίας.
Θα είναι ένα ηχηρό σοκ απο ένα πεδίο, αυτό των αποκρατικοποιήσεων- στο οποίο η κυβέρνηση έχει εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες της για αναστροφή του κλίματος.






κουρδιστο πορτοκαλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: