ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

Λαμόγια . κοράκια ....και λινάτσες δημοσιοκάφροι ...Αφήστε ήσυχους τους νεκρούς της Μαρφιν!

Ας απεργούσε ακόμα το σωματείον της ΕΣΗΕΑ να είχαμε κόσμια ενημέρωση ..απο τα ξένα ΜΜΕ
Ρε λαμόγια ...οι άνθρωποι αυτοί είχαν αξιοπρέπεια ...και δεν γούσταραν τις φάτσες σας και τα μικρόφωνά σας ...Δεν μπορεί η κάθε λινάτσα μεσημεριανατζού ...ο κάθε χλεμπούρας της δήθεν πρωινής ενημέρωσης ....που βγήκε από το περίπτερό του ...και έγινε δημοσιογράφος, γιατί τον έσπρωξαν κάποιοι ...ή η κάθε ποντικομαμή που εκτελούσε χρέη κλητήρα σε υπόγεια πολιτικού κόμματος ...και τον προήγαγαν εις την δημοσιογραφία , γιατί είχε σάλιο και έκανε θελήματα ...να ξεφτιλίζουν την μνήμη ανθρώπων, που όταν αυτοί κάνουν τα bollywoodιανά show δήθεν ενημέρωσης , με Κανέλλιδες ...και άλλους γραφικούς, ήταν στην δουλειά τους..
Άρχισαν να στήνουν εμετικά και γλοιώδη θέματα τύπου ρεπορτάζ ...για να συγκινήσουν και να πάρουν τηλεθέαση και κλικς με νεκρολαγνείες ...
Ρε Λαμόγια ξέρετε τι είναι είδηση, τι είναι ρεπορτάζ ....Δείτε ρε κάφροι, που ξέρετε μόνο να γλύφεται ...πως γίνεται το ρεπορτάζ...το Βίντεο του reuters !

Βιντεο σοκ με την νεκρή γυναίκα στη Μαρφιν απο το reuters

H είδηση ....οπτικοποιείται από ένα και μοναδικό σοκαριστικό πλάνο σε σχεση με το τραγικό συμβάν, για να δείξει την τραγικότητα του συμβάντος ...Την γυναίκα που έχει φθάσει στην πόρτα αλλά δεν τα καταφέρνει ! Εδώ τελειώνει και το θέμα...Ούτε αν κρατούσε την κοιλιά της η έγκυος ...ούτε το καμένο παπούτσι ....ούτε το ξέσπασμα του άντρα της νεκρής έξω από το κτήριο που βρήκε τραγικό θάνατο η γυναίκα του...Αυτά είναι προσωπικά στοιχεία μιας τραγωδίας και ο δημοσιογράφος που είναι δημοσιογράφος , ψυχρός μεν παρατηρητής των γεγονότων...δεν μπαίνει γιατί δεν είναι ρεπορτάζ ! Εκεί σταματάει ο ρόλος του!

Βέβαια στην Ελλάδα από τους λεγόμενους δημοσιογράφους κοινός κάφρους ...εκεί αρχίζει η είδηση!
Εξισώνουν ένα τόσο τραγικό γεγονός και το δράμα οικογενειών και ανθρώπων με "ρεπορτάζ" λες και αναφέρονται στο βρακί της μπουμπούκας...που το έχουμε εδώ στο blog να σπάμε την μονοτονία!
Ντροπή και αίσχος λαμόγια ...και αγύρτες της ενημέρωσης !

παπατζηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: