ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


Το είδαμε και αυτό! Ποιος θα το περίμενε , οι αντιπρόσωποι του λαού με τις δικλείδες ασφαλείας στα προνόμια τους , με την τόση δύναμη που κρατούσαν στα χέρια τους , με τον "προσήκοντα σεβασμό" που ενέπνεαν , με τους σωματοφύλακες που τους συνόδευαν σε κάθε δημόσια ακόμα και σε ιδιωτική τους εμφάνιση , με τις επικύψεις του συρφετού των φουκαράδων που τους ικέτευαν για κανένα ρουσφετάκι σάμπως απευθύνονταν σε εν δυνάμει θεούς ..... να φαντάζουν σήμερα στα μάτια των πολιτών ως οι πλέον ασήμαντοι και κακομοίρηδες της χώρας.
Βέβαια ..ασήμαντοι ήταν πάντα αφού ως Βουλευτής είχε θέση "υπηρέτη" στους εκλογείς του.... αυτό επιτάσσει και πρεσβεύει η Δημοκρατία άσχετα εάν με τον καιρό ο "υπηρέτης" μεταλλάχθηκε σε "Γαλαζοαίματο" της πολιτικής και κατετάχθει στην Άρχουσα τάξη..... απλά σήμερα εμπεδώθηκε " ως η αμελητέα ποσότητα της κοινωνίας" στις συνειδήσεις των Ελλήνων πολιτών.

Σήμερα οι βουλευτές μας ...., με το στυλάκι της τελευταίας εικοσαετίας που λάνσαραν , και οι οποίοι ήθελαν να φέρονται ως ιδεολόγοι και επικλειτές της διαλεκτικής αλλά αυτοί συνομιλούσαν με τους εντολείς τους ή με τον λαό ή και με έναν συνομιλητή τους ακόμα στα γνωστά τηλεοπτικά πάνελ , επικαλούμενοι την μεταφυσική , με την νοοτροπία του κόλακα και του ψηφοσυλέκτη που αποτελούν τα δύο πρωταρχικά εκ των βασικών συστατικών της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου για να μπορεί να θέσει υποψηφιότητα , με τον ακατάσχετο ιδεοχαβαλεδισμό τους που τον έκαναν σημαία , με την απροσμέτρητη ανεπάρκεια και την πολιτική τους καχεξία , .....επιτέλους αποκαλύφθηκαν στα μάτια του λαού τους ,και ανεξάρτητα της προσκείμενης πολιτικής τους απόχρωσης .

Ευτυχώς που πίασαμε πάτο!! Κάτι έπρεπε να γίνει για να πέσουν οι "μάσκες".
"Κάθε εμπόδιο για καλό" λέει ο λαός. Και η πτώχευση αποκάλυψε την πλαστότητα του Έλληνα Βουλευτή.
Οι κυκλοφορούντες μέχρι πρότινος περήφανα και κομπάζοντας εθνοπατέρες μας , σήμερα είναι υπό κατ οίκον αυτοπεριορισμό!! Πάνε οι καλές μέρες που πίναν ανέμελα τον καφέ τους στο da capo της πλατείας Κολωνακίου και στου jimmy's στην Βαλαωρίτου ...
"Πιάνουν τοίχο" μην τους έρθει καμιά αδέσποτη "ροχάλα" ή το χειρότερο κανένα αδέσποτο ποτήρι...
Προκαλούν την χλεύη των πολιτών ... το ξέρουν ..... το νιώθουν .... που! να κυκλοφορήσουν!
Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

....ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: