ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

Φετίχ με τις κουρτίνες έχουν οι δεξιοί!!! Δεν εξηγείται αλλιώς

Μπορεί πριν λίγο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην ΝΔ για ασυδοσία και πλιάτσικο κατά την περίοδο που διακυβέρνησε την χώρα, όμως πρέπει να αφουγκραστεί τα φετίχ και τις εμμονές κάποιων και πιο συγκεκριμένα των δεξιών! Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι θα στείλει στον εισαγγελέα τους ενόχους του πλιάτσικου και κατήγγειλε «υπουργό της κυβέρνησης της ΝΔ ο οποίος δαπάνησε 28.000 ευρώ για κουρτίνες». Σιγά τ’ αυγά!!!
Ο δεξιός δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης σύμφωνα με τον κωδικό του τελευταίου προϋπολογισμού που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο … ξοδεύει 900.000 ευρώ για το πλύσιμο των κουρτινών και των γραφείων!!! Τι εμμονές με τις κουρτίνες αυτοί οι δεξιοί…
piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: