ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

Πόσο μακάκας η Ανθέλληνας πρέπει να είσαι για να λές ΝΑΙ σε όποιον δηλώνει ΜΜΕ?

Κατά τα άλλα ήταν ημέρα απεργίας, αλλά ένας πολυεθνικός στρατός από "φωτορεπόρτερ" είχε κατακλύσει μπουλουκηδόν το Κοινοβούλιο από νωρίς την "Μαύρη" Τετάρτη.
Πόσο (ύποπτα) ηλίθιοι πρέπει να είναι οι υπεύθυνοι της Βουλής, για να επιτρέψουν μια μαζική και σχεδόν ανεξέλεγκτη φιλοξενία, σε ξένα ΜΜΕ (που έχουν κάθε λόγο να διασύρουν την χώρα), μέσα σε "ευαίσθητους" χώρους. Δεν λέω ότι θα φύτευαν κοριούς στα παρτέρια(έχουν την SIEMENS), αλλά δεν είχαν και κανένα πρόβλημα να τα τσαλαπατήσουν. Ο κάθε Γιαπωνέζος πάνω στο κράσπεδο που αναμεταδίδει τα χάλια μας εκ του ασφαλούς, αν θέλει να πάρει γεύση το τι αισθάνεται ο Λαός, θα'πρεπε να βλέπει τα πράγματα από την μεριά τους. Κι όχι όπως τα βλέπουν οι Βουλευτές, αφ' υψηλού.
Προσέξτε τη γυναίκα συνάδελφό του με το άσπρο καπέλο, πως την επόμενη μέρα στη Σταδίου έπαιρνε κοντινά πλάνα από τις καταστροφές. Τι νόμισαν οι πανύβλακες της Βουλής που την έμπασαν στο Κοινοβούλιο? Ότι ήρθε να πάρει πλάνα από τις αιώνιες σκαλωσιές του Παρθενώνα? Μια φορά δεν θα μπορέσουν να πουν όχι?
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: