ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

Καθεστώς χούντας σήμερα σε μεγάλη τράπεζα. Τι καταγγέλλει υπάλληλος


Είμαι εδώ και πολλά χρόνια εργαζόμενος σε μεγάλη γνωστή ιδιωτική τράπεζα. Δουλεύω από τις 8 παρά το πρωί μέχρι και τις 6 και πολλές φορές και 7 το απόγευμα. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο και δεν περίμενα ποτέ να συμβεί το τραγικό χθεσινό συμβάν. Πρώτα από όλα ο σύλλογος τραπεζουπαλλήλων Ελλάδος δεν μπήκε καν στον κόπο να βγάλει μια ανακοίνωση όταν όχι μόνο ο χώρος μας αλλά ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί τρεις ανθρώπους και φυσικά έτσι όπως έχει η κατάσταση όλοι μας κινδυνεύουμε χωρίς να φταίμε καθώς οι τράπεζες είναι οι πρώτες στο στόχαστρο όλων.Χτες φωνάζανε σε όσους βγήκαν από τη τράπεζα.. να καείτε δουλεύετε σε τράπεζα!

Σήμερα λοιπόν πήγαμε αναγκασμένοι κανονικά στις δουλειές μας σαν τα ζώα που τα πάνε στη σφαγή μέχρι που αποφασίσαμε πολλοί υπάλληλοι από διάφορα καταστήματα και ενώ συνειδητοποιήσαμε πως κανείς δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια κίνηση από τους προϊσταμένους να φύγουμε και να απεργήσουμε συντετριμμένοι από όλα όσα έγιναν και σκεπτόμενοι πάνω από όλα ως άνθρωποι που δεν μπορούσαν να δεχτούν το έγκλημα. Η τράπεζα λοιπόν και οι διοικούντες έκαναν κάτι ακόμα πιο τραγικό. Ζήτησαν αναλυτικά τα ονόματα όσων από εμάς θέλησαν να θρηνήσουν και να συμπαρασταθούν με το δικό τους τρόπο σ' αυτή τη τραγωδία εκβιάζοντας μας ουσιαστικά για την επιλογή μας.. Ναι μεν είχαμε το δικαίωμα της επιλογής αλλά ουσιαστικά βρισκόμασταν ξεκρέμαστοι και με το κίνδυνο του στιγματισμού αλλά και της απώλειας της εργασίας μας και σε μια κατάσταση που η ίδια η τράπεζα όφειλε να μας προστατεύσει και να μας σιγοντάρει.. Και όπως πληροφορήθηκα το ίδιο ακριβώς έγινε κ σε άλλη μεγάλη ιδιωτική τράπεζα που δουλεύει φίλος .. Αναρωτιέμαι αν αυτό δεν είναι Χούντα και καθεστώς τρομοκρατίας τότε τι είναι? Ντροπή ρε παιδιά.. Τρεις αδικοχαμένοι άνθρωποι τρεις συνάδελφοι και ένα μωρό που δεν πρόλαβε να ζήσει ποτέ και εσείς ζητάτε ονόματα; Που ζούμε; Ούτε στη χούντα δεν γίνονταν αυτά..ξεφτύλα δεν είμαστε ζώα..Η κατάσταση είναι τραγική ήδη μην τραβάτε κι' άλλο τα λουριά αρκετή βία πόνος και πίεση υπάρχει..Μην μας φτάνετε άλλο στα άκρα!Μη δημιουργείτε άλλη βία εσείς οι ίδιοι γιατί και να μην θέλει κανείς δεν αντέχει άλλο!
ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΔΙΚΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.. ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: