ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

ΕΝΑ ΔΝΤ ,ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ,4 ΘΥΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ...ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Αντίμαχος

Επειδή η πίστη στην Δημοκρατία και στα ιδεώδη της είναι βαθιά ριζωμένα στον γράφοντα και σαφώς δεν ,μπορεί να άπτεται καμιάς επιχειρούμενης σύγκρισης με την βολεμένη Δημοκρατία των Ελλήνων πολιτικών , του ξύλινου λόγου ,της ανεπάρκειας τους στις αρχές και στις ιδέες της αφού εν πράγμασι καρκινοβατούν πολιτικά , θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα έστω και προκαταλαμβάνοντας την οποιαδήποτε σύγκριση και τυχόν επιχειρηματολογία, να "συνομοσιολογήσω" μια και η "μακιγιαρισμένη " Δημοκρατία τους έχει κατασταθεί "ευάλωτη" για τέτοιου είδους αναφορές σεναρίων και υποθέσεων .

Εχθές ο Ελληνικός εργαζόμενος λαός έδειξε τα δόντια του. Κινητοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας μας για να εκφράσει την αντίδραση του στο νέο έρεβος και την διαχρονική αβεβαιότητα που τον οδηγούν ...αλίμονο ...οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του. Λίγο πολύ ,άπαντες γνωρίζουν το πως φτάσαμε εδώ. Λίγο πολύ... και θα έλεγα πολύ!!! ακόμα και οι "φανατικοί" της προσκείμενης χρωματικής κομματικής απόχρωσης έχουν συνειδητοποιήσει την αποχύμωση στην οποία θα οδηγηθεί η Ελληνική κοινωνία μετά την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ ... αλλά η διατεταγμένη υπηρεσία και η επιβαλλόμενη κομματική πειθαρχεία επιβάλουν την ΣΙΩΠΗ και την προπαγάνδα!

Εχθές όλα έδειχναν και δείχνουν ότι ο κυρίαρχος ΛΑΟΣ επιτέλους απαγκιστρώνεται από τον λήθαργο του και έχει την διάθεση να τελέσει την Δαρβινική εκκαθάριση των παραδοσιακών κομματικών πολιτικών και της πολιτικής εξαπάτησης του.
Εχθές μέσα στην εκφραζόμενη κοινωνική έκρηξη ξεπήδησαν και οι εντολοδόχοι "κουκουλοφόροι". Ένα γνωστό φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα κάτι όπως ο Μάρτης που δεν λείπει ποτέ από την Σαρακοστή. Αυτή την φορά όμως το "φαινόμενο" δολοφόνησε 3 συνανθρώπους μας και δεν επέτρεψε σε ένα έμβρυο να γεννηθεί.

Εχθές ακούσαμε και μια περίεργη δήλωση. Μέσα στον πανηγυρισμό της επιτυχίας που σημείωσε ο "λαϊκός αγώνας" και η "λαϊκή κινητοποίηση" , η κυρία Παπαρήγα έκανε την δήλωση.. " .....καλώ το λαό σε διαρκή πατριωτικό αγώνα για να εμποδίσουμε το ξεπούλημα του Αιγαίου με την συνάντηση Ερντογάν Παπανδρέου"

Εχθές οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι και τα τσιράκια τους εκμεταλλευόμενοι το "αίμα" έδωσαν προβοκατόρικους τίτλους όπως " Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ" ...και όποιος τσίμπησε τσίμπησε αλλά σχηματίζοντας ταυτόχρονα το επιζητούμενο υπόβαθρο για τα σχεδιαζόμενα...

Προ μηνών τα κόμματα της βουλής ζητούσαν επίμονα την επιστολή Ερντογάν προς τον Παπανδρέου η οποία δεν δόθηκε ποτέ στην δημοσιότητα αφήνοντας έτσι το δικαίωμα να πλανάται η καταγγελία περί "μυστικής διπλωματίας" της κυβέρνησης και του Υπ. Εξωτερικών ΓΑΠ.

Όλα αυτά τείνουν και μου δίνουν το δικαίωμα να οδηγούμε προς μια μπασταρδεμένη εκτρωματική εκδοχή της συστημικής επιδίωξης για κάποιους λόγους ,της διάσπασης της κοινωνικής συνοχής της χώρας και την εθνική της αποδόμησης! αλλά και στην δημιουργία του τεχνικού αίτιου για την "αλλάγή" και την εκατονταετή εγκαθίδρυση της "νεας ελληνικής πολιτικής σκηνής"που θα επιτρέψει στον ήδη πολιτικό παρασιτισμό να ζήσει στο ΝΕΟ ΣΩΜΑ που κατασκευάζουν για τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: