ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

Τι γράφουν στον διαγραφέντα βουλευτή....


...του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Οικονόμου, οι διαδικτυακοί φίλοι του στο facebook. Τι μηνύματα άφηνε ο ίδιος προφητικά της κίνησής του...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Πριν αντιγράψω αυτά που γράφουν οι φίλοι του κ. Οικονόμου στο προσωπικό του προφίλ του στο facebook, μεταφέρω δύο μηνύματα (status) του ίδιου το βουλευτή λίγες μέρες πριν τη σημερινή, που διαβάζοντάς τα και ερμηνεύοντάς τα τώρα, διαφαίνεται ότι κ. Οικονόμου είχε προαποφασίσει για την επιλογή να καταψηφίσει στην ουσία τα άδικα μέτρα της Κυβέρνησής του.
Vasilis Oikonomou Γρεναδιέρε! Πόσο πίσω θα πας; "αρκετά! Τόσο όσο θα χρειαστεί για να ξαναγυρίσω.."
Tuesday at 9:51am
Vasilis Oikonomou H κακή τύχη αρμόζει στους δειλούς και άτολμους, ψιθύρισε ο ευθυτενής διοικητής της λεγεώνας. Ας περιμένουμε λοιπόν...
Wednesday at 12:13pm
Ακολουθούν με χρονική σειρά (από το πιο πρόσφατο) και αμοντάριστα τα πραγματικά πολυάριθμα (για τα δεδομένα του μέσου) σχόλια φίλων του κ. Οικονόμου και οι μεταξύ τους ζωηροί διάλογοι:
X.P. συγχαρητηρια βασιλη για την σταση σου.να ξερεις οτι...
ο λαος ειναι μαζι σου.συνεχισε ετσι.


43 minutes ago
I.G. ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Κ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ).
about an hour ago

T.K. Εύγε! Τουλάχιστον οι δικοί σου ψηφοφόροι δεν θα ντρέπονται για τη ψήφο που έδωσαν στην τάχα Σοσιαλιστική κυβέρνηση. Θερμά συγχαρητήρια.
about an hour ago

B.M.ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ........
2 hours ago




J.P. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ....2 hours ago




A.P. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ
2 hours ago


K.T. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ!''ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''!!!ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
3 hours ago


C.L. ΕΦΙΠΠOΣ ΧΩΡΕΙ ΓΕΝΝΑΙΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΝΑ ΤOΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΤOΥΣ ΛΑOΥΣ ΠΩΣ OΙ ΔOΥΛOΙ ΓΙΝOΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡOΙ» η παιδική χαρά δεν είναι πνύκα! ευγε πατριωτη!
3 hours ago
N.K. http://www.youtube.com/watch?v=1YVLvijF52g&feature=related


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ - Τρεις αντριωμένοι εβούλησαν
http://www.youtube.com/
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ LINK ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Press

ΣΣ: ΠΡΟΣ ΓΑΠ
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ??

Δεν υπάρχουν σχόλια: