ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.08

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ "ΜΠΑΛΑΚΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ & ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


....."....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ....."...

Έτσι κατέληξε ο Γιάννης Μανώλης τους Μύδρους που εξαπέλυσε κατά των Υπουργών Αβραμόπουλου και Αλογοσκούφη οι οποίοι είναι οι αρμόδιοι Υπουργοί για την υλοποίηση της σύμβασης η οποία θα δίνει το δικαίωμα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να ταξιδεύουν με μισό εισιτήριο στα υπεραστικά λεωφορεία.


Η σύμβαση αυτή έχει φέρει σε αντιπαράθεση τους δύο Υπουργούς Αλογοσκούφη και Αβραμόπουλο οι οποίοι πετάνε το "μπαλάκι" ο ένας στον άλλον με αποτέλεσμα να χρονίζει η υλοποίηση της σύμβασης.


ΕΧΕΙ "ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ"......... ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: