ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.08

Ο"ΗΘΟΠΟΙΟΣ"..ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ!!!!










Εν μέσω….. σωρείας σκανδάλων,…. αλυτρωτικών βλέψεων των γειτόνων μας «συν μακεδόνων»,….της οικονομικής ανέχειας του κράτους και μεγάλης μερίδας των πολιτών της χώρας,….της απομυθοποίησης της πολιτικής και των πολιτικών της χώρας, ….των πυρκαγιών που η λαίλαπα τους εγείρει και τον πιο αδιάφορο…., των εσωκομματικών αντιδράσεων από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και της διατυπωμένης διάστασης αντιλήψεων για την λειτουργία του κράτους και των θεσμών……. της «εντεταλμένης» του δικαιοσύνης για να αποκρύψει τα ανομήματα του κόμματος που ηγείται…..

Ο πρωθυπουργός της χώρας ως «σκιά κλέφτη» κινούμενος, αποφεύγοντας την προπαρασκευασθείσα κατακραυγή του λαού της Ηλείας ,παρευρέθηκε στην φιέστα των νεολαίων οπαδών του κόμματος του στην αρχαία Ολυμπία.

Όλο το σκηνικό ήταν ένα προπαγανδιστικό κακοτέχνημα τόσο στις σκηνοθετημένες λήψεις από τις κάμερες των καναλιών που απέκρυπταν την επικρατούσα καταστροφή του τοπίου από τις περσινές πυρκαγιές, όσο και της διάθεσης του «καταλληλότερου» ενώπιον τους.



Θύμιζε εκείνο το γκεμπελικό προπαγανδιστικό φιλμ του Αδόλφου στα ερείπια του Βερολίνου το 1945 να χαιρετά τον παρατεταγμένο Γερμανικό «ανθό» …..θέλοντας να δείξει ως άλλος Φοίνικας ότι οι στάχτες μπορούν να γεννήσουν μια ελπίδα όχι για τον λαό του αλλά για τον ίδιο….τον ίδιο που η αλαζονεία του τον εγκατέλειψε μόνο με το «τέλος» του.



Η «μεταφορά» μου σκληρή;;;;; Ίσος!!!!!! Όμως δεν μπορούσα να βρω κάτι άλλο ,μια και η ομιλία του «καταλληλότερου» στένεψε τα περιθώρια αναμόχλευσης της μνήμης μου βλέποντας επί του βήματος τον ΗΓΕΜΟΝΑ να αναμασά την αυτοπολύδιακηρυχθείσα «αποφασιστικότητα» και «αρρατότητα» του χαρακτήρα του.

Ένας «γυμνός» πολιτικά Ηγεμόνας που προσπαθούσε τεχνηέντως με το ηθοποιήστικο παρουσιαστικό και στόμφο του ,να αποκρύψει τον αποτυχημένο πρωθυπουργό ,αλλά και να πείσει ρομαντικούς ψηφοφόρους που άθελα τους εμμένουν απρόϊτοι στα «είδωλα» τους.


Ο λόγος του στην Ολυμπία ενδόμυχα υπέκρυπτε την ελπίδα να καταστήσει πλοώδη την ναυαγισμένη διακυβέρνηση του .

Το εγωκεντρικό περιεχόμενο του λόγου του… «δεν χαρίστηκα» … «Αποφασισμένος να συγκρουστώ»… «να πατάξω το κατεστημένο» και άλλα πολλά ,ων νου έστιν αριθμός … του δίνουν επάξια τον τίτλο του αμετανόητου αλαζονικού Ηγεμόνα.

Θυμίζουμε «πλήθους τε ισονομίας πολιτικής και αριστοκρατίας σώφρονος προτιμήσει» Θουκυδίδης



Ο


ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: