ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.08

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ......Η "ΟΠΕΡΕΤΑ" ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ

Μιλάμε για τον απόλυτο ΠΑΝΙΚΟ …αυτό καταδεικνύει η διαχείριση της κατάστασης των κυβερνώντων στο θέμα του διοικητή της ΔΕΗ κυρίου Αθανασόπουλου.

Κάποιοι τόλμησαν τον poorager Αθανασόπουλο να του προσάψουν τον χαρακτηρισμό του Golden Boy, έτσι ,για να είναι μέσα στο κλίμα των ημερών και της πλέον τετριμμένης ονοματολογίας που χρησιμοποιείται για τους αποτυχημένους χρηματοοικονομικούς τεχνοκράτες που η Διεθνής οικονομική κρίση τους έχει θέσει στο περιθώριο.


Ο πανικός διακρίνεται εκ των δηλώσεων, ένθεν και ένθεν των κρατούντων, είτε αυτοί «κυβερνούν» είτε «Διοικούν».

Η κομματική γραμμή του Πραιτορίου της Ρηγίλλης υπαγόρευσε στα εξαπολυμένα απ αυτήν «Σκυλιά» της, να «περάσουν» στην Ελληνική κοινωνία την γνώριμη τα τελευταία χρόνια πολιτική ,της μετάθεσης των ευθυνών ,για να συγκαλύψουν την αποτυχία τους.


Έσπευσαν ομαδόν να «Παραιτήσουν» των διοικητή της ΔΕΗ με τις δηλώσεις τους.

Ως ο μόνος «υπαίτιος» εμφανίζεται από τους κυβερνώντες ο Διοικητής της ΔΕΗ για τις αυξήσεις αλλά και για το ναυάγιο της ΔΕΗ η οποία πνίγεται στα χρέη της…..

Ωστόσο οι αυξήσεις παραμένουν και καμιά πρόταση για να βγει η ΔΕΗ από τα αδιέξοδα της δεν αχνίζει στον ορίζοντα ,…και παράλληλα ο Διοικητής στρογγυλοκάθεται στην καλοπληρωμένη καρέκλα του, αλλά και καλά κρατεί τον τίτλο του τεχνοκτράτη…ακόμα.


Τελικά ποιος «κρατάει» ποιόν;


Μήπως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η πολιτική των «τζακιών» προηγείται του κοινωνικού συνόλου και μας δίνει για ακόμη μια φορά να έχουμε το προτέρημα να παρακολουθήσουμε άλλη μια οπερέτα;;

Μια οπερέτα που το τέλος της αναπόφευκτα θα έχει άλλη μια παραίτηση – αποπομπή τύπου Ρουσόπουλου ή Βουλγαράκη.


Η κυβέρνηση Καραμανλή θα μείνει στην ιστορία ως η Κυβέρνηση της Φαρσοκωμωδίας.

Για τους ανεκτέλεστους προϋπολογισμούς φταίει η διεθνής κρίση.

Για την ακρίβεια φταίνε τα καρτέλ.

Για την ασυδοσία των Τραπεζών το κραχ.

Για τις ανύπαρκτες αυξήσεις των μισθών η οικονομική πολιτική των προηγουμένων.

Για την κατάρρευση του ηγετικού προφίλ Καραμανλή η συνομωσία ξένων πρακτόρων.


ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ……

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: