ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.08

Είμαστε πρωταθλητές στο «φακελάκι»

Η Ελλάδα «κατέβηκε» δύο θέσεις στον πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών χωρών χειροτερεύοντας την εικόνα της
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΝΑΦΥΝΤΑΝΙΔΟΥ
Φωτογραφία
«Λαδώνουν» τον ίδιο τον γιατρό ή ακόμη και τη... γραμματέα του για να κλείσουν ένα ραντεβού. Το γνωστό σε όλους «φακελάκι», που εκτός των άλλων «καταρρακώνει» την αρχή της ίσης μεταχείρισης των ασθενών, αλλά και η μη εφαρμογή της πληροφορικής στην Υγεία (e-health) χειροτέρεψαν μέσα σε έναν χρόνο την εικόνα της Ελλάδας σε αυτόν τον τομέα. Από πέρυσι, η χώρα μας «κατέβηκε» δύο θέσεις στον Ευρωπαϊκό Πίνακα Κατάταξης Καταναλωτών Υπηρεσιών Υγείας. Ανάμεσα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες, η Ελλάδα βρέθηκε εφέτος στη 19η θέση από τη 17η που κατείχε πέρυσι. Στον αντίποδα βρίσκεται η Ολλανδία, η οποία καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 839 βαθμούς. Ακολουθούν η Δανία, η Αυστρία, το Λουξεμβούργο και η Σουηδία.

Η Ελλάδα συγκέντρωσε μόλις 599 βαθμούς- με άριστα το 1.000- και βρέθηκε στο... κάτω μέρος του πίνακα μαζί με τη Σλοβενία, τη Σλοβακία και την Κύπρο. Στις χαμηλές θέσεις βρίσκονται επίσης η Μάλτα, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η πρώην Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας και η Λετονία. Στην ετήσια έκθεση για τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναφέρεται ότι το ελληνικό σύστημα είναι ένα από τα χειρότερα σε ό,τι αφορά τον εκσυγχρονισμό και το e- health. Σημειώνεται μάλιστα ότι το ελληνικό σύστημα, βάσει της οικονομικής κατάστασης, είναι λιγότερο «γενναιόδωρο» σε σύγκριση με εκείνα των βαλτικών χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: