ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.08

«Στημένος» ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς.

«Στημένος» ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς.
Χιλιάδες είναι οι πτυχιούχοι που αυτές τις μέρες καταθέτουν την αίτηση τους για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στη δημόσια Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Παρόλα αυτά ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ και η χρησιμότητά του τα τελευταία χρόνια έχουν αμφισβητηθεί έντονα από χιλιάδες εκπαιδευτικούς. Παράλληλα υπάρχουν και καταγγελίες ότι οι εξετάσεις είναι διαδικασία κατάταξης κατά το δοκούν της κεντρικής επιτροπής των εξετάσεων.Η επιλογή λένε οι εκπαιδευτικοί δεν γίνεται σύμφωνα με αυτά που γράφεις στο διαγωνισμό.
Δεν λαμβάνονται υπόψη αυτά που γράφεις η απαντάς στο τετράδιο.Οι διοριζόμενοι «επιλέγονται κατόπιν παραγγελιών» από την κεντρική επιτροπή εξετάσεων του διαγωνισμού .
Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: