ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.09

Να απαντήσει τώρα η ελληνική κυβέρνηση στις απειλές Ερτογκάν για τον αγωγό Ναμπούκο

. Να απαντήσει σήμερα η ελληνική κυβέρνηση στις πρόσφατες απειλές του Ερτογκάν κατά της ΕΕ, ότι «θα σαμποτάρει το σχέδιο του αγωγού Ναμπούκο αν η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίσει να σέρνεται πίσω από τους Έλληνες της Κύπρου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αναγέννηση.

Στην ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι «η Κύπρος έθεσε βέτο και στο άνοιγμα του κεφαλαίου ενέργεια στο πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, μετά τις τουρκικές προκλήσεις κατά της Κύπρου και των ερευνών της κυβέρνησής της για πετρέλαια.

Με την ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση της Κύπρου στο πλαίσιο πάντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κεφάλαια που μπλοκάρουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ένωση, φθάνουν τα 9. Η κυπριακή πλευρά, συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη, ολομόναχη σχεδόν, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά των ολοένα και περισσότερο κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων.

Η ελληνική πλευρά, πότε επιτέλους θα αφυπνισθεί από την μακαριότητα των εσωκομματικών μικροπολιτικών και θα στρατευτεί δίπλα στους αγωνιζόμενους για την αξιοπρέπειά τους αδελφούς Κυπρίους; Πότε επιτέλους θα δούμε ενιαία εθνική πολιτική σε αυτόν τον τόπο, που κατά πως φαίνεται, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει;» ρωτά προς κάθε κατεύθυνση η Δημοκρατική Αναγέννηση.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
===========================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ........ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δικαίων και Δικαιωμάτων.