ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.09

ΣΟΡΟΣ.... ΜΕ "ΕΒΡΑΪΚΗ" ΛΟΓΙΚΗ .......ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Σόρος: "Δημόσιος έλεγχος στις τράπεζες"
"Όχι άλλο δημόσιο χρήμα, χωρίς δημόσιο έλεγχο", λέει ο μεγαλοεπενδυτής Τζ.Σόρος, όχι κάποιος μαρξιστής


Σόρος:  Δημόσιος έλεγχος στις τράπεζες

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζ. Σόρος σε άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times, λέει ότι η "μαύρη τρύπα" των τραπεζών ρουφάει δημόσιο χρήμα χωρίς όμως να φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, στέλνοντας μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για αλλαγή πλεύσης.

Στην ουσία ομολογεί ότι τα "πακέτα σωτηρίας" που δίνουν χρήμα στις τράπεζες χάνουν από μπροστά τους το εξής γεγονός:

Οι ιδιωτικές τράπεζες δεν είναι κοινωνικά ιδρύματα. Βρίσκονται στη δουλειά για να βγάζουν κέρδος και όχι για να βοηθούν την οικονομία ή για να δρουν προς όφελος των απλών ανθρώπων (δανειοληπτών και φορολογούμενων όπως γράφει).


Τα λεφτά που έχουν δώσει ο Μπους, ο Μπράουν, ο Σαρκοζί, η Μέρκελ, ο Καραμανλής, δεν πάνε στην οικονομία, αλλά για να καλυφθούν οι "μαύρες τρύπες" στους ισολογισμούς των τραπεζών.

Αντί να παρακαλούν οι υπουργοί τους τραπεζίτες να "αυξήσουν τη ρευστότητα", ο δημόσιος έλεγχος μπορεί να ανοίξει τη δυνατότητα για να πέσει χρήμα, καταλήγει ο Σόρος. Και θέτει ανοιχτά το δίλημμα που απασχολεί πλέον όλους στις κορυφές των υπουργείων Οικονομίας διεθνώς, απευθυνόμενος στον Ομπάμα:

"Η κυβέρνηση Ομπάμα είναι αντιμέτωπη με το εξής σκληρό δίλημμα: Να κρατικοποιήσει μερικώς τις τράπεζες ή να τις αφήσει σε ιδιωτικά χέρια κρατικοποιώντας τα τοξικά στοιχεία ενεργητικού τους;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: