ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.09

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....... ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ "ΚΑΤΑΠΙΕ" ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ..."ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ"??

Καρατζαφέρη έχεις ακόμη βουλευτή το «ΛΑΜΟΓΙΟ» τον Ροντούλη;


Απόψε είπαν ότι σε επιστολή του ο Καρατζαφέρης λέει ότι έκανε ενδελεχή ερευνά ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του ΛΑΟΣ, Για την λαμογιά του Ροντούλη. όσοι ξέρουν , «σκάσανε στα γέλια». Ερωτάμε λοιπόν .

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ κε Καρατζαφέρη ότι αυτός ο κύριος ήταν από τα προτοπαλλήκαρα του Ιωαννιδη επί χούντας; (Και μην μας πεις όχι) Και εάν ναι ,πως γίνετε ένα δημοκρατικό κόμμα να έχει σε αυτό το πόστο τέτοιον «τύπο»; Τα ερωτήματα θα τα θέτουμε λίγα- λίγα διότι θέλουμε απαντήσεις. Σε μας έχουν δοθεί πάντως, ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι αυτό το «παραμύθι» της «ενίσχυσης» του κόμματος έχει «συνεχεία» και στην στην ευρωπαϊκή ένωση;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι μεγαλοστελέχη σου που είναι στην Ε.Ε παραπονιούνται ότι τους «παίρνεις» όλα τα λεφτά και τους αφήνεις κάτι «ψίχουλα»;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ο γραμματέας της Κ.Ε έχει τόσο «εξαγριωθεί» που θέλει απόψε κιόλας να υποβάλει την παραίτηση του μην αντέχοντας αυτό το ρεζιλίκι;

Τώρα «αρχίζει» το θέμα γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Υποσχόμαστε μόνο ότι τα «ερωτήματα» θα είναι παρά πολλά, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. Όταν φτάσουμε στο «ταμείο» θα γελάσει κόσμος

http://ixnos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: