ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.09

Αστεροειδής «έκρυψε» τη μισή Σελήνη


Ενα από τα μεγαλύτερα αναπάντητα κοσμικά ερωτήματα είναι η αιτία που η περιφορά και η περιστροφή της Σελήνης είναι τέτοιες ώστε εμείς από τη Γη να βλέπουμε μόνιμα μόνο την ίδια πλευρά. Επιστήμονες του Ινστιτούτου Γεωφυσικής στο Παρίσι ρίχνουν στο τραπέζι μια νέα θεωρία. Μελετώντας την ηλικία και τη διασπορά δεκάδων κρατήρων στη Σελήνη οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λίγο καιρό μετά τη δημιουργία της η Σελήνη δέχτηκε την «επίσκεψη» ενός μεγάλου αστεροειδούς που έπεσε στην επιφάνειά της. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα η τροχιά της Σελήνης να «κλειδώσει» και έτσι εμείς να βλέπουμε μόνο την ίδια πλευρά. Παράλληλα ερευνητές του ΜΙΤ θέλοντας να δώσουν λύση σε ένα άλλο «σεληνιακό μυστήριο» υποστηρίζουν ότι ο φυσικός μας δορυφόρος διέθετε κάποτε μαγνητικό πεδίο το οποίο εξαφανίστηκε στην πορεία. Ετσι εξηγούν το γεγονός ότι τα μέλη του «Αpollo 17» (της τελευταίας επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη) επέστρεψαν έχοντας πάρει μαζί τους αρχαία πετρώματα από τον δορυφόρο τα οποία αποδείχτηκε ότι ήταν μαγνητικά.
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: