ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.09

ΕΝΑΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ... ΒΗΧΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ!


Σαράντα χρόνια πίσω μας γυρίζει σε κάθε του κουβέντα αυτό το μυστακοφόρο γίδι παρωχημένης τεχνολογίας, ο μπαρμπα-Τραγάκης της δεξιάς.

Όχι, πείτε μου με κάθε ειλικρίνεια ρε μάγκες, εσείς που τον ψηφίζετε αυτόν τον κάφρο. Θα τον εμπιστευόσασταν ως λογιστή στην επιχείρησή σας; Ή, ακόμα χειρότερα, θα τον βάζατε θυρωρό στην πολυκατοικία σας; Όχι τίποτα άλλο, μήπως είμαι εγώ ο τρελός του χωριού και νομίζω ότι μιλάω λογικά!!!

Τί ξεστόμισε πάλι σήμερα; "Αν γίνει παραπομπή του Παυλίδη τότε πολύ πιθανόν να πάμε σε εκλογές". Ε, ωραία -γράφει το Τρωκτικό- με τέτοιον εκβιασμό πού να ψηφίσει ο άλλος κατά συνείδηση; Να χάσει την έδρα του και την σύνταξη με τα προνόμια;

Βήξτε, Έλληνες, βήξτε όλοι μαζί για να φύγουν όλοι αυτοί οι... κόμποι που μας κάθονται στο λαρύγγι και δεν μπορούμε να ζήσουμε καλά την ζωή μας.

Βήξτε, να πάνε στο διάολο να ησυχάσουμε!
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: