ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.09

Το πιό απίστευτο "Τurban" στον Κόσμον !!


New Delhi 21 April 09 14:44.. Αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία είναι αυτό που είδαν 100αδες εκατομ. άνθρωποι σε όλον το κόσμο απο τις τηλεοράσεις! Πρόκειται για το μακρύτερο- μεγαλύτερο και πιο απίστευτο Τurban στον κόσμον ! Ο κος Baba Jagir Singh περήφανος το φοράει σε επετειακό φεστιβάλ που έγινε σήμερα νωρίτερα στην Πρωτεύουσα της μεγάλης αυτής χώρας! Πρόκειται για ένα Τουρμπάνι ύψους περίπου 90 εκατοστών!!! που το φορά ο τύπος στο κεφάλι του και μπορεί να συμπεριφέρεται σχεδόν νορμάλ ! Το μήκος του υφάσματος μετρήθηκε και είναι 300 μέτρα όταν το ξετύλιξε για επιβεβαίωση στις κάμερες!!
diaporon

Δεν υπάρχουν σχόλια: