ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.09

Ο Θεός της Βίβλου και ο Σιωνισμός


.
«Θα τους παραδώσω για φρικίαση, για συμφορά, σε όλα τα βασίλεια της γης, για ονειδισμό και παροιμιώδη φράση, για εμπαιγμό και κατάρα, σε όλους τους τόπους όπου θα τους διασπείρω» - (Ιερ.24:8-10)
.
Στα σχόλια του προηγούμενου ποστ, έγραψα την απάντησή μου στον «κουκουλοφόρο» υποστηρικτή του Σιωνισμού, που πίστεψε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει υπόγειες διαδικτυακές διαδρομές για τα σχέδιά του, γράφοντας αποκλειστικά στα αγγλικά. Η απάντηση όμως απευθύνεται και προς όλους αυτούς, που πιστεύουν, ότι με μια ανθελληνική στάση προσφέρουν υπηρεσίες στο «Σύστημα». Το να συμβαίνει αυτό από Εβραίους εθνικιστές (φανατικοί εθνικιστές υπάρχουν δυστυχώς σε όλους τους λαούς), θα μπορούσε κανείς να το καταλάβει, αλλά να δέχονται επίθεση τα ελληνικά συμφέροντα από ανθρώπους που δηλώνουν Έλληνες, αυτό είναι «εφιαλτικό», διότι η υποστήριξη και η προπαγάνδα υπέρ οποιουδήποτε εξωτερικού εθνικιστικού κινήματος, καθώς και η παρεμπόδιση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, είναι πράξεις προδοτικές.
.
Από την άλλη, θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σωφροσύνη από πλευράς των «ελληνοφρόνων», ώστε να μην πέσουν σε εθνικιστικό παραλήρημα και καταλήξουν να μη διαφέρουν από αυτούς εναντίον των οποίων στρέφονται. Σε αυτή την περίπτωση, το ευγενικό αίσθημα της «φιλοπατρίας» γίνεται φανατικός «εθνικισμός», άρα ΘΡΗΣΚΕΙΑ, η οποία οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές, που δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την αυτοάμυνα, τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό. Ο εθνικισμός φέρνει στην επιφάνεια όλα τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου και πρέπει να αποφεύγεται, όπως μια επικίνδυνη κολλητική αρρώστια.
.
Προς την Μαρία Σεφέρου τώρα θα ήθελα να απευθυνθώ, η οποία βιάστηκε να προχωρήσει σε ερμηνείες περίεργες, αποδίδοντας στον Θεό της Βίβλου (ΓΧΒΧ, Γιαχβέ ή Ιεχωβά), την ευθύνη για όλες τις «σατανικές» πράξεις του Σιωνιστικού κινήματος:
.
Ο Θεός της Βίβλου, αγαπητή Μαρία, (εφόσον στρέφεις την προσοχή σε πνευματικές έννοιες) είναι αυτός ο οποίος καταδίκασε το Ιουδαϊκό σύστημα και από «περιούσιο λαό» τον χαρακτήρισε «καταραμένο». Ο Θεός της Βίβλου είναι αυτός που τους είχε δηλώσει ότι «θα τους παραδώσω για φρικίαση, για συμφορά, σε όλα τα βασίλεια της γης, για ονειδισμό και παροιμιώδη φράση, για εμπαιγμό και κατάρα, σε όλους τους τόπους όπου θα τους διασπείρω» (Ιερ.24:8-10) και ότι θα στραφεί προς άλλον λαό, εννοώντας όχι κάποιο άλλο έθνος, αλλά τον Χριστιανισμό. (Μαλ. 3:16-18, 1 Πέτρου 2:4-9, Ματθ. 21:43, 1.Κορ. 1:22-31) Ένα πνευματικό έθνος, στο οποίο βασιλιάς θα ήταν ένα πνευματικό πρόσωπο, δηλαδή ο αναστημένος Ιησούς. (Δαν. 7:9-14)
.
Όταν το πνευματικό αυτό έθνος άρχισε να κάνει την εμφάνισή του, αρχικά μέσα από τους κόλπους του Ιουδαϊσμού, το εθνικό σύστημα των Εβραίων (που μετεξελίχτηκε κατόπιν στο Σιωνιστικό κίνημα), προσπάθησε να το καταπνίξει, ξεκινώντας μια εκστρατεία εξόντωσης. Ο Παύλος, ο οποίος υπήρξε ενεργό μέλος αυτής της εκστρατείας, έγραψε αργότερα, όταν είχε πλέον μεταστραφεί στον Χριστιανισμό: «Επειδή, ακούσατε την άλλοτε διαγωγή μου στον Ιουδαϊσμό, ότι καταδίωκα την εκκλησία τού Θεού με υπερβολικό τρόπο, και την κακοποιούσα· και πρόκοβα στον Ιουδαϊσμό περισσότερο από πολλούς συνομηλίκους στο γένος μου, καθώς ήμουν περισσότερο ζηλωτής στις πατρικές μου παραδόσεις».-(Γαλ. 1:13,14)
Η συνέχεια στον alkimo

Δεν υπάρχουν σχόλια: