ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.09

ΠΕΡΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ" ....ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ



Αγαπητοί κύριοι,
Μια που μου στέλνετε με e-mail καθημερινά τις θέσεις σας , σας απαντώ. Παρόλο που δεν ευθύνεστε όπως γράφετε , για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, δεν βλάπτει να συγκρατείτε από καιρού εις καιρόν την «αγανάκτηση» σας για τα «γαλάζια παπαγαλάκια» μια που για τα ... «πράσινα» δεν είδα να έχετε αντίστοιχο ιερό μένος. Μιλώ φυσικά για τον τίτλο που είναι επιεικώς χυδαίος, όπως και για αντίστοιχα υβριστικά σχόλια αναγνωστών σας. Αν μη τι άλλο, αυτά τα ελέγχετε... Κατά τα λοιπά, η κριτική σας για τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα «Χρόνος» ήταν αναμενόμενη και δικαιολογημένη θα έλεγα, με βάση την ιδεολογικοπολιτική σας ταυτότητα και τους στόχους που έχετε.
Με τιμή
Μαριάνα Πυργιώτη

PIAZZA:Οπότε αγαπητή Μαριάννα … είσαστε «παπαγάλος», έστω και γαλάζιος! Καλημέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: