ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.09

Ο ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...... ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ


Σήμερα μαθεύτηκε στην δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε την επί 10 χρόνια συνεργάτη του Αναστασία Σταματιάδου που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά με την δικαιολογία ότι έκανε παραγωγή στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή του πρώην αρχισυντάκτη του Σ.Γκιόλια.

Ο Μάκης των ΕΠΙΘΕΤΩΝ και των μεγαλόστομων ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ εφαρμόζει δια της "βίας" και με άμεσους εκβιασμούς την άθλια θέληση του ΑΚΟΜΑ και στους μεροκαματιάρηδες υπαλλήλους του. Ο άνθρωπος Μάκης σέρνεται πίσω από τα φαντάσματα που έχει πλάσει η άρρωστη πλέον ντεντεκτιβίστικη φαντασία του.


ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ δε είναι ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ δεν είχε ούτε το φιλότιμο να κάνει ούτε μια υποτυπώδη έρευνα για να διαπιστώσει ότι η παραγωγή στην εκπομπή την κάνει ΑΛΛΟ πρόσωπο άσχετο με την εκπομπή του και ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απολύθηκε ΑΝΑΙΤΙΑ.
Είναι πια ντροπή για έναν εκατομμυριούχο να απολύει μια γυναίκα με δύο παιδιά επειδή βλέπει φαντάσματα!
Η ηλικία των παιδιών της; Το μεγαλύτερο 4 ετών!!!
Και η ΕΣΗΕΑ ή άλλος φορέας δεν υπάρχει για να μπει μπροστά σε αυτή την εργατική αλητεία;

Πως απολύεται μια δημοσιογράφος που είναι και γνωστή επί σειρά ετών στην εκπομπή και για ποιον λόγο; Για κάτι που δεν έκανε ΠΟΤΕ;


ΑΛΛΑ......ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ "ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ"....... "ΓΙΩΤΑΔΕΣ"???

1 σχόλιο:

Ξεblogάρω! είπε...

http://xeblogaro.blogspot.com/2009/04/blog-post_22.html