ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.09

Τ Η Σ ΜΑΝΑΣ μας, της Ελλάδας, Πρωθυπουργέ,


Πρωθυπουργέ μας,
Τ Η Σ ΜΑΝΑΣ μας, της Ελλάδας, Πρωθυπουργέ,
κύριε Κώστα Καραμανλή, Χριστός Ανέστη!
Καλωσόρισες στο νησί μας το νοτιότερο.
Είμαστε βέβαιοι ότι η αγάπη σύμπαντος του κυπριακού Ελληνισμού θα σού επιδαψιλεύσει την πρεπούμενη άψογη φιλοξενία.
Όταν πρώτη φορά εξελέγης πρωθυπουργός, οι εν Ελλάδι ψήφοι του εκεί μέρους των οικογενειών μας, λόγω Σχεδίου Ανάν, εσένα ψήφισαν για πρώτη φορά. Και δε μετάνιωσαν γιʼ αυτό. Σʼ ευχαριστούμε ξανά, ευγνώμονες για το 2004, Κύπριοι και Ελλαδίτες.
Π Ε Ρ Ι του Κυπριακού δεν θα σού γράψουμε. Θα τʼ ακούσεις από τον Έλληνα πρόεδρο της Κύπρου μας, τον Δημήτρη Χριστόφια. Θα τʼ ακούσεις από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας. Κι ευχόμαστε νʼ ακροασθείς, με περισσότερη προσοχή, τα λόγια του εφηβότερου των πανελλήνων, του 89χρονου Βάσου Λυσσαρίδη μας.
Ο Υ Τ Ε για το καθήκον σου, θα σού γράψουμε. Θα στα πούνε, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, οι Δεκατρείς της ΕΟΚΑ στα εννέα Φυλακισμένα Μνήματα. Και οι Εκατοντάδες της Εθνικής Φρουράς, της ΕΛΔΥΚ και της Α΄ Μοίρας Καταδρομών, στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, τις στιγμές που θα Τούς καταθέσεις το στεφάνι της Μάνας Ελλάδας.
Το είδες, άλλωστε με τα μάτια σου, καθώς ερχόσουνα εποχούμενος στη Λευκωσία, που σού το κραύγαζε η νότια πλαγιά του Πενταδακτύλου μας.
Γ Ι Α ΤΗ μάνα μας την Ελλάδα και το ελλα-δικό μας κράτος, δυο λόγια μόνο θέλουμε να σού γράψουμε. Γεμάτα πόνο. Και πίκρα. Και απογοήτευση. Ξεχειλισμένα από αγωνία. Που πλησιάζει τα όρια της απόγνωσης. Για τη μάνα μας την Ελλάδα, που είχες πρώτιστο εθνικό καθήκον και λαϊκή εντολή και πολιτική υποχρέωση, πέντε χρόνια στην πρωθυπουργία, έργοις να την απαλλάξεις από τον προσβλητικότατο και επικινδυνότατο χαρακτηρισμό του Ξιπετσισμένου Κουρκουτά.
Γ Ι Α ΤΟ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΟ μας κράτος, που δε σέβονται οι σύμμαχοί του. Δεν υπολογίζουν οι εταίροι του. Και δε φαίνεται να φοβούνται οι εχθροί. Για το ελλα-δικό μας κράτος που έπαψαν, όχι μόνο να νιώθουν υπερηφάνεια γιʼ αυτό, οι Ελλα-δικοί μας, αλλʼ ούτε καν το εμπιστεύονται πλέον.
Α Κ Ο Υ , λοιπόν, Πρωθυπουργέ μας. Τη μάνα μας και τα μάτια σου. Μόνο αν καταφέρεις - και πρέπει να τα καταφέρεις - να δυναμώσει, να σταθεί στα πόδια της, ισχυρή, αποφασιστική και σεβαστή, μόνον τότε θʼ ανθήσει και για την ίδια και για την Κύπρο και για το Αιγαίο και για την Θράκη και για τα Εξάρχεια, ο όπου γης Ελληνισμός.
Φιλιά στα δίδυμα κι η Παναγιά μαζί σου.

ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: