ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.09

ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!!!


Το Μονόκλ
Περιφέρομαι στην μπλοκόσφαιρα,...καταιγισμός αποκαλύψεων , ντοκουμέντα, καταγγελίες , πρωτότυπες σκέψεις για μια ολική επαναφορά στις ηθικολογικές ανθρώπινες αξίες και βάσεις για ισοπολιτεία και ισονομία, διαπιστώσεις κατάλυσης του κράτους και του ίδιου του πολίτη....διαπιστώσεις που φέρνουν και τον πιο ανυποψίαστο και προς το παρόν βολεμένο πολίτη να επανεξετάσει την θέση του και το βόλεμα του.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ...."ΠΡΟΣ ΤΙ?????"


Άπαντες κωφεύουν. Ενώ τα πάντα είναι ΓΝΩΣΤΑ...... ενώ οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ....αποδεικνύουν τον ορυμαγδό της ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ απάντων των αξιών αλλά και τις εκμετάλλευσης των πολιτών από το ίδιο το ΣΥΣΤΗΜΑ ......που αλίμονο.... ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ..... και στην πορεία μετεξελίχθηκε στο ΤΕΡΑΣ που τρώει τις σάρκες του....... παρόλα αυτά εκτός του ότι εξακολουθούν να υφίστανται ...ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ όλο και περισσότερο.

Ως παρατηρητής αναρωτιέμαι ........

ΓΙΑΤΙ???? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????
Αφού το οξυγόνο όλο και περισσότερο διαπιστώνουμε ότι μας το αφαιρούν ενώ οι καταγγελίες παίρνουν και δίνουν και τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ έχουν γκρεμίσει το ίδιο το ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ....... γιατί η κατάσταση αυτή ΜΠΟΡΕΙ ακόμα να υφίσταται????

ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΗΚΕ το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...... το βλέπουμε και το νοιώθουμε καθημερινά.
Οι "μικροί" του κοινοβουλίου είναι οι συντηρητές του δικομματισμού ...και ας τον καταγγέλλουν....... εδώ έφτασε το ΚΚΕ να καταγγέλλει ως "αντιλαϊκό" κάθε "αφεντικό" επιχειρηματία και το ίδιο να είναι ο συντηρητής του ΚΑΡΤΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ που συντηρεί ως ελάχιστο μηνιάτικο τα 700 € στους εργαζόμενους της σε αυτήν ...αλλά που με παρρησία καταγγέλλει εντός του κοινοβουλίου....
τι να πει κανείς για τις ουτοπίες του ΣΥΡΙΖΑ που έχει "παντρέψει" τα πάντα μόνο και μόνο για να "ανεβάσει " τα πενιχρά ποσοστά του και να αποδεικνύει καθημερινά την τυχοδιωκτική του διάθεση?....όσο για το ΛΑΟΣ????? .....αυτό μας το έχει τουλάχιστον ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ...... ανήκει στην ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.

Παρατηρούμε τους δύο μεγάλους μονομάχους του κοινοβουλίου να συμψηφίζουν τα σκάνδαλα τους και να αφαιρούν τα «καλά» τους..... για να μας πείσουν ότι κάτι κάνουν και για εμάς.

ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΣΚΑΝΔΑΛΑ ....... τα οποία δίνουν τον πλούτο σε αυτούς και στους ημετέρους τους και την φτώχια σε όλους εμάς....και στην πατρίδα.

ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ......
ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΠΑ ......

Δεν υποδεικνύω την ΑΛΗΘΕΙΑ....... γιατί ΟΛΟΙ ενσυνείδητα την ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...... απλά ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ........
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ........ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ "ΘΕΣΗ" .......ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ????

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ
!!!!


ΕΣΕΙΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: