ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.09

Τελικά αυτό είναι παιχνίδι της διαδικτυακής Ζούγλας;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να αλλάζουν ώρες καταχώρησης στο portal αυτό, αλλά σήμερα πως γίνεται αυτό μπορείτε να μου πείτε..


Το περιστατικό όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους εξελίχτηκε στις 11:20 π.μ, πότε πρόλαβε να ανεβεί στις 11:22 π.μ το θέμα για τους πυροβολισμούς στο Alter. Δεν γίνεται να έγραψε τόσο γρήγορα για το γεγονός. Σαν να μας λένε δηλαδή ότι την ώρα που οι δράστες με το αυτοκίνητο είχαν φτάσει στην γωνία, η ζούγλα το είχε ανεβάσει το θέμα. Για να μην θυμηθώ το άλλο περιστατικό όπου ανέβηκε δήθεν εκεί, ενώ εκείνη την ώρα δεν είχε γίνει καν το περιστατικό ή για τις αντιγραφές που γίνονται από μπλογκς.....

Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα; Γιατί δεν το βλέπω μόνο εγώ αλλά και άλλοι. Ξέρεις οι μπλόγκερς δεν είναι χαζοί, αλλά έξυπνοι. Ξέρουν να πιάνουν τα πάντα, δεν μπορείς να τους συλλάβεις ( ούτε με χειροπέδες αλλά ούτε και στο γρήγορο μυαλό τους ). Οι μπλόγκερς ξέρουν κάθε κουμπί του πληκτρολογίου απέξω και ανακατωτά, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο το Enter. Η Ανωνυμία των μπλόγκερς είναι αυτό που φοβίζει πιο πολύ όλους εκεί, γιατί οι μπλόγκερς με τις αναρτήσεις τους σας πιέζουν να απαντήσετε, επειδή έχουν δίκιο...
SPYROS-TAGAS

Δεν υπάρχουν σχόλια: