ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.09

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤOKΡΑΤΙΑ






Αυτό είναι το ΝΕΟ πολίτευμα της Ελλάδας μας. .



Ο Πρωθυπουργός της χώρας , έχει καταστεί ο προστάτης του νέου πολιτεύματος , που με το «θεατρικό» του , πολυφορεμένο ύφος του ,έχει αναγάγει την κοιτίδα της Δημοκρατίας σε χώρα «πραξικοπηματικού δικαίου».



Υπό την μεταμφίεση του ιστορικού ονόματος -καλώς ή κακώς - που φέρει στις πλάτες του ,….- περνώντας στο «εικονικό» απυρόβλητο από τις συνεχόμενες προσφορές «θυσιών» των στελεχών του ,οι οποίοι στο όνομα της αιρετής εξουσίας τους λειτουργούν ως ανδρείκελα , δικαιολογώντας τις πραξικοπηματικές εντολές και πράξεις ,του «καταλληλότερου» ηγεμόνα - …..έχει τεθεί ως επικεφαλής της κατάλυσης του κοινοβουλευτισμού.



Η πολιτική αδιαφορία είναι το χαρακτηριστικό του..., περιορίζεται στους «καθρεφτισμούς» της προσωπικότητας του και μόνον.. Η «πράξη» των εξαγγελιών του έρχεται από τα βάθη του Μεσαίωνα θυμίζοντας τον «φεουδάρχη» στο Υποστατικό του.

Η κατάλυση της Δικαιοσύνης με την οδήγηση των ανομημάτων της κυβέρνησης και των ορισμένων διοικούντων της στο «αρχείο» είναι η απόδειξη του κυβερνητικού παρακράτους που ίδρυσε υπό την «προβιά» του αμνού που τόσο «καλλιτεχνικά» ενδύθηκε και κατεργάστηκε.


Η «μοναρχία» έχει επιβληθεί. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ........!!!!!!


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ «ΤΕΧΝΗΤΌ ΦΩΣ» ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: