ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.09

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! Ανακ. Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ για τη δημιουργία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας μέσα στην Ευρωβουλή, την έμπρακτη κατοχύρωση του ελληνικού ονόματος στην Ευρώπη, το μπλοκάρισμα της ένταξης των Σκοπίων, το ξεσκέπασμα της Σκοπιανικής προπαγάνδας και τη συνεχή ενημέρωση των ξένων Ευρωβουλευτών και Κυβερνήσεων, απευθύνει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, προς όλους τους Έλληνες της Επικράτειας, προς όλους τους Έλληνες του Εξωτερικού, προς όλα τα Κόμματα, τους Πολιτικούς, τις Προσωπικότητες, τους Δημοσιογράφους, τους Επιστήμονες, τους Εκπαιδευτικούς, τους Αθλητές, τους Καλλιτέχνες, τους Συλλόγους, τους Πολίτες, τους Μπλόγκερς, τους Φιλάθλους, τους Νέους και τις Νέες!



Σε έναν Εθνικό Αγώνα ζωτικής σημασίας εν όψει των επερχόμενων ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα των Σκοπίων, δεδομένης της υποχωρητικής και επιζήμιας στάσης περί «Σύνθετης Ονομασίας», ώστε να εξασφαλιστεί μια ζωτική, ισχυρή πόρτα ασφαλείας στη διεθνή σκακιέρα και να ξεσκεπαστεί οριστικά το πλαστό προσωπείο των Σκοπίων από μέσα!
Kalesma Gia Makedoniko Komma! Anak. Epitropis Makedonikou Agona

Δεν υπάρχουν σχόλια: