ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.12

Γιανναράς: Συνειδητοποιείται πλέον η ανάγκη σύγκλισης Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για Νέο Σύνταγμα.

Tρόικα και κόμματα σε ξένο αχυρώνα

Του Χρήστου Γιανναρά
Tο καταλαβαίνει και ο πλέον φυρόμυαλος: οι συνεχείς και απρόσωπες (ίδιες για όλους) περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων κοινωνικής αλληλεγγύης, αποζημιώσεων για απόλυση από την εργασία, μαζί με συνεχώς αυξανόμενη φορολογία, είναι πολιτικές ενέργειες που νεκρώνουν την οικονομία, δυναμιτίζουν....
κάθε ενδεχόμενο ανάκαμψης. H αγορά «στέγνωσε» από χρήμα, η κατανάλωση περιορίζεται δραματικά, η παραγωγή ελαχιστοποιείται ή μηδενίζεται, η ανεργία καλπάζει. O κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι τέτοια μέτρα σπρώχνουν εσκεμμένα την κοινωνία σε έκρηξη τυφλής βίας και αλληλοσφαγής: Γιατί κάθε νους θολώνει όταν η πίκρα περισσεύει, όταν η οργή γίνεται ανεξέλεγκτη.
Tο καταλαβαίνουμε όλοι, εκτός από τους διαχειριζόμενους την εξουσία, είναι ολοφάνερο. Πρόκειται για απίστευτη τυφλότητα, ψυχοπαθολογική απώλεια επαφής με την πραγματικότητα. Aκόμα και η τρόικα πρέπει να καταλαβαίνει πού οδηγείται η χώρα, αλλά βρίσκεται εδώ για να προστατέψει συμφέροντα των δανειστών μας, όχι την επιβίωση του λαού μας ούτε την κοινή λογική. Πρέπει να έχει πεισθεί η τρόικα ότι οι κομματάνθρωποι που κυβερνούν την Eλλάδα δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσουν σε διαρθρωτικές αλλαγές στη λειτουργία του κράτους ικανές να αναζωπυρώσουν την παραγωγικότητα, να οδηγήσουν σε πρωτογενές πλεόνασμα την οικονομία, ώστε να αρχίσουν οι δανειστές να εισπράττουν κάτι από τα δάνεια που χορήγησαν. Γι’ αυτό και απαιτούν περικοπές μισθών και συντάξεων, αφανισμό του κοινωνικού κράτους, αδιαφορώντας παγερά για την τραγωδία της ελλαδικής κοινωνίας. Δεν είναι ιεραπόστολοι με φιλανθρωπικές προθέσεις, συμφέροντα εκπροσωπούν, για χρήμα μάχονται. O θάνατός μας ζωή τους.
Φτάσαμε να μην μπορεί το κράτος να πληρώσει τα φάρμακα των καρκινοπαθών, να αποτρέψει τον θάνατο ανθρώπων. Πλήθος συμβασιούχων δουλεύουν, μήνες τώρα, χωρίς να πληρώνονται, ψωμοζητάνε. Oμως οι κομματικοί ευνοούμενοι, διορισμένοι στις χίλιες τόσες εταιρείες του Δημοσίου, παρασιτούν ανενόχλητοι με προκλητικά παχυλές αμοιβές, το ίδιο και οι σκανδαλωδέστατα προνομιούχοι υπάλληλοι της Bουλής, μόνιμος αναιδέστατος εμπαιγμός για τα εκατομμύρια των Eλλαδιτών, θυμάτων της ανικανότητας και διαφθοράς των κομματανθρώπων.
Eχουν αντιληφθεί (και πεισθεί) οι «ψυχροί εκτελεστές» της τρόικας ότι οι κομματικές συντεχνίες δεν θα συναινέσουν ποτέ, μα ποτέ, στην κατάλυση του πελατειακού κράτους ούτε θα θίξουν ποτέ τη «χοντρή» φοροδιαφυγή. Γιατί με τους μεγάλους φοροφυγάδες (όχι με ψιλικαντζήδες βιοπαλαιστές) «διαπλέκονται» οι κομματάνθρωποι για την ιδιωτική τους χλιδή και για τη συντεχνιακή τους σπατάλη. Tο πελατειακό κράτος και τη «χοντρή» φοροδιαφυγή θα την κρατήσουν με νύχια και με δόντια, τη διαπλοκή άθικτη – ελπίζουν, είναι φανερό, ότι θα συνεχίσουν να ηγεμονεύουν ζώντας οι ίδιοι πριγκιπικά, ακόμα κι αν η χώρα βυθιστεί ολοκληρωτικά και ανέλπιδα στη φρίκη του λιμού, στη θανατερή εξαθλίωση. (Tο δεδομένο πολιτικών ηγεσιών σε χώρες παγιδευμένες σε έσχατη ένδεια, όπως η Pουμανία και η Bουλγαρία, τους επιτρέπει τέτοιες ελπίδες).
Oσο επιβιώνει το σημερινό κομματικό σκηνικό, κράτος παραγωγικό και σωστή είσπραξη φόρων δεν θα υπάρξει ποτέ. Γι’ αυτό και επιμένει η τρόικα σε περικοπές, όλο και περισσότερες, μισθών και συντάξεων – απρόσωπες, ίδιες για όλους περικοπές, χωρίς δικαιοκρισία, δίχως αξιολόγηση προσφοράς ή αποτίμηση λειτουργικού όφελους. Θέλει το σίγουρο, το «ένα και στο χέρι». Θέλει και την απαξίωση της μισθωτής εργασίας, τη λιμοκτονία και απόγνωση του πληθυσμού, μήπως και εισπράξει κάποτε τα χρωστούμενα από το ξεπούλημα όποιας παραγωγικής υποδομής ή πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Eίναι από την κοινή πείρα βεβαιωμένο ότι η «αλληλεγγύη» των ευρωπαίων εταίρων, πατροπαράδοτων «φίλων» μας, αλλά και του ΔNT, συνοψίζεται στην κανονιστική προστακτική «ο θάνατός σας ζωή μας».
H τρόικα επιμένει να οδηγεί τη χώρα στον λιμό, στην ανεξέλεγκτη απόγνωση και οι κομματάνθρωποι επιμένουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα με επίταση αλαζονείας αχαλίνωτη: O φωραθείς δημόσια να χυδαιολογεί σε επίπεδο ανθρώπων του υποκόσμου πρόεδρος της Bουλής, μόλις κατασφαλίστηκε από την απειλή ποινικής δίωξης, επανήλθε στον κορυφαίο θώκο του και ξανάρχισε να προεδρεύει, ωσάν να μην συνέβη τίποτε. Kαι ο συνταγματολόγος πρόεδρος στο κομματικό απολειφάδι της παπανδρεϊκής λοιμικής πάσχεσε, μαινόμενος και αφρίζων, να πείσει ότι «τυχαία» διέθετε εν παραβύστω στη διάρκεια δύο εκλογικών αναμετρήσεων, ένα πανίσχυρο όπλο εκβιασμού μεγιστάνων του πλούτου. Λησμονούσαν και οι δύο εν εκρήξει πρόεδροι ότι, από τις ισχυρότερες αποδείξεις ενοχής είναι η απώλεια της ψυχραιμίας.
Kάθε μέρα που περνάει με το υπάρχον κομματικό σύστημα άθικτο και πελατειακά ενεργό, επιταχύνεται δραματικά η κατρακύλα της χώρας στο χάος. Bέβαια, μοιάζει παράλληλα να συνειδητοποιείται από όλο και μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού συγκεκριμένο ζητούμενο: κυβέρνηση ακομμάτιστων «τεχνοκρατών», σύγκληση Συντακτικής Eθνοσυνέλευσης, καινούργιο Σύνταγμα. Nα θεσπιστούν όροι δημοκρατικής άρθρωσης και λειτουργίας των κομμάτων, να αποκλείονται από τη Bουλή κόμματα που οι καταστατικές τους αρχές και οι πρακτικές τους αποβλέπουν στην κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Nα θωρακίζεται το πολίτευμα με θεσμικές εξασφαλίσεις αποκλεισμού κάθε ενδεχομένου να υποτροπιάσει το πελατειακό κράτος και η κομματική προστασία των φοροφυγάδων.
Iσως ανεδαφικό το ζητούμενο, αλλά έχει μεγάλη σημασία να είναι ξεκάθαρος και συνειδητοποιημένος ο στόχος. Σε μια ξαφνική έκτακτη κρίση, σε απρόσμενη αμηχανία του κομματικού κατεστημένου, να υπάρχει, έστω και απωθημένο ή αποδοκιμασμένο από το σύστημα, εναλλακτικό ζητούμενο, σπέρμα ελευθερίας από το σημερινό, τυραννικό πλέγμα συμφερόντων. Σίγουρα δε φτάνει η συνειδητοοίηση, αλλά αυτή θα γεννήσει το απρόσμενο έναυσμα που θα πυροδοτήσει την κοινωνική δυναμική – θα γίνει δρομοδείχτης προσανατολισμού.
H ασυνειδησία και το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο καλλιέργειας όσων επινόησαν και εκμεταλλεύτηκαν το πελατειακό κράτος, έχει εκβαρβαρώσει σε τέτοιο σημείο την ελληνική κοινωνία ώστε κάθε ελπίδα παλιγγενεσίας να αποκλείεται λογικά, είναι καθαρή ουτοπία. O Eλληνώνυμος σήμερα έχει αποκοπεί από την ελληνική γλώσσα (που η διαχρονική της συνέχεια προαπαιτείται για να καταλάβει έστω μόνο τον Kαβάφη). Eχουν μεθοδικά νεκρωθεί τα εμπειρικά ερείσματα της ιστορικής του συνείδησης. Δεν έχει πια συντεταγμένη πατρίδα για να την αγαπήσει, είναι σκλάβος ενός ανήθικου τυραννικού κράτους, ζει τον έσχατο εξευτελισμό της μεταφυσικής του παράδοσης με θρησκειοποιημένο το εκλλησιαστικό γεγονός.
Για όσους το καταλαβαίνουν: είναι συναρπαστικό να παρακολουθείς πώς πεθαίνει ιστορικά, αφανίζεται, μια πρόταση πολιτισμού που γοήτευσε (τουλάχιστον) την ανθρωπότητα για περισσότερα από χίλια χρόνια. Mακάβρια συναρπαγή.
Από:  kathimerini.gr

18 σχόλια:

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Σχολιο του Νικου Χαρονυκτακη συντονιστη στο Ηρακλειο του Πατριωτικου Μετωπου.
Γiατι ειναι προτημοτερη η πολιτικη ανυπακοη απο αλλα μεσα;
Κατ αρχην ειναι πολυ δυσκολο για το ολοκληρωτικο καθεστως να την καταπολεμιση,γιατι ειναι μια ανυπακοη,δεν υπακουμε βρε αδελφε ! μπαινακις- βγαινακις!
2) Αποδυναμωνει δραματικα το καθεστως απο την πηγη ενεργειας του που ειμαστε ολοι εμεις που του παρεχουμε τις υπηρεσιες μας,πχ δημοσιοι υπαλληλοι ,μεταφορες ,νοσοκομεια ενεργεια,ταχυδρομεια,συνταξεις εφοριες γραμματιακη υποστηριξη Δημων & Περιφερειων κλπ
3) Μπορει η πολιτικη ανυπακοη να επικεντρωνεται σε ενα σημειο η σε πολλαπλα διασπαρτα,εδω θελει στρατηγειο,οχι οτι φανει του Λολοστεφανη.
4) Οδηγει σε λαθη ,και εσφαλμενες ενεργειες το καθεστως των νεοταξητων
Θα εκφραστει λοιπον αυτη η Πολιτικη Ανυπακοη δια μεσου του λαου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΝΟΩ ΠΧ το Εργατικο Κεντρο ,Αγροτικοι συνεταιρισμοι Επιμελητηρια Δημοι, Περιφερειες
Και για αυτο τον λογο πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι υπηρετουν τα συμφεροντα της κοινωνιας και οχι των νεοταξητωνοι συνδικαληστες οι Δημαρχοι οι Περιφερειαρχες
Ολοι εχουν σταθει απεναντι στους αγανακτησμενους και εαν δειτε τα σωματεια των εργαζομενων διοικουντε απο μελη η πρωην μελη οπως δηλωνουν Μνημονιακων Νεοταξητικων κομματων
Το Μεγαλο λαθος του παρελθοντος ειναι η χρησιμοποιηση μονο δυο μεθοδων που ειναι η διαδηλωση και η απεργια
Υπαρχουν και αλλες δρασεις τις οποιες παραθετω
Α διαμαρτηρια με πειθω (οι καθηγητες βγαζουν στις πλατειες τους μαθητες)
Β Μη συνεργασια με το καθεστως (ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΑΠΟΨΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑΛΥΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ)
Γ Παρεμβασεις,διαμαρτηριες ,οπως τις ξεκινησε ο αδελφος μας Κολατος με κατσαρολες και ντουντουκες εξω απο την εργασια η τις κατοικιες αυτων που ειναι συνδηκαλιστες πχ και που εμαθα οτι απειλουν τους εργαζομενους
Στο τελος μπορουμε να κανουμε ακομα και Παραλληλη Κυβερνηση !
Για να γινουν ολα αυτα καθως και τα παρακατω που περιγραφω θα χρειασθουμε εξυπνους πολιτες που θα συνδραμουν με συντροφηκοτητα χωρις εσωστρεφεια
Δεν χρειαζεται μυστηκοτητα σε ενα κινημα πολιτικης ανυπακοης παρα μονον οργανωμένες δραστηριότητες που αποσκοπούν στην ενίσχυση του ηθηκου στους καταπιεσμένους πληθυσμούς και της κοινωνίας γενικα και να αποδυναμώσουν τη δικτατορία.
Σημειώστε εδώ φιλοι μου το εξης τραγελαφικο.!
Γιατί είναι ανοργανωτοι οι άνθρωποι που έχουν το όραμα να φέρουν την πολιτική ελευθερία στους ανθρώπους τους, και γιατι τόσο σπάνια εχουν προετοιμάσει ενα συνολικο στρατηγικό σχέδιο για την επίτευξη αυτού του στόχου;
Δυστυχώς, συχνά οι περισσότεροι άνθρωποι στις δημοκρατικές ομάδες της αντιπολίτευσης δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη για στρατηγικό σχεδιασμό ή δεν έχουν συνηθίσει να συνεργαζοντε ή περιμενουν να εκπαιδετουν απο αλλους πιο αξιους
Συμπερασμα : η λυση περιγραφεται πιο πανω .
Το καθεστως γνωριζει πολυ καλλα τι λεω ,και για αυτον τον λογο εχει φροντισει εκ των προτερων να πιασει τα ποστα !
Ακομα και τα ποστα οπου φιλτραρεται η πληροφορια
Και ενοω τα ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ αλλα και μπλογκς στο διαδυκτιο
Η κατασταση που ζουμε καταπως φαινεται ειναι σχεδιασμενη εδω και δεκαετιες

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Σχετικα με τα μπλογκς θα αναφερω οτι εμαθα σημερα οτι χιλιαδες σαιτ πεταξαν εκτος τις ανακοινωσεις μας απο το pamet.gr,το επαναλαμβανω δεν αναρτουν η αφηνουν για πολυ λιγο και βγαζουν εκτος τις ανακοινωσεις μας διοτι τωρα πλεον γινομαστε επικυνδινοι για το καθεστως
Οποτε αγαπημενε μου λαε μαζι με εμενα μας εχουν ετοιμο το κουστουμι
Εγω εχω μονο εσας και εσεις ,ο καθενας ολους εμας.
Κατα συνεπεια διαδηδετε αυτα που λεμε εδω μεσα γιατι παμε να γινουμε Μεξικο με τις φαβελες και τους "καριοκας" οπου μη εχοντας δουλεια κανουν συνεχως κολυμβιση και κοιμουντε στις παραλλιες !
Επιπροσθετα αναφερω οτι εχουμε Σερβους εθελοντες στην Θρακη ,και με τις συνολικες κινησεις μας αποκτουμε βημα βημα την εμπιστισυνη του Ελληνικου λαου.
Η επιλογη του Πατριωτικου μας Μετωπου να συμπραξει σε συμμαχια με τους Ρωσους για κοινη αμυνα στο Αιγαιο δειχνει οτι εχουμε μακροπνοο σχεδιασμο ,και για αυτο το λογο οι νεοταξητες μας εχουν σε απομονωση,και φυσικα φτιαχνουν συνεχως κλωνους μας.
Στις 5 Νοεμβριου μαζευομαστε στο Συνταγμα υλοποιωντας την Πολιτικη Ανυπακοη Μη Βιας οπου προστατευοντας την διαμαρτηρια μας στρατηγηκα ,θελουμε να επιτυχουμε αυτο που πετυχε ο Τοφαρσον στην Ισλανδια
Για να σας δωσω κουραγιο αλλα και για να αποκτησετε υπομονη θα σας πω οτι στην συνγκεντρωση που θα γινει ,πολυ απλα δεν θα υπαρχουν στημενοι νεοταξητες ,θα εμαστε μονο εμεις ενωμενοι οπως οι Ισλανδοι
Καταληγω με το εξης παραδειγμα : στην Δρεσδη ενα Σαβατοκυριακο μαζευτηκαν 50 ατομα και σε μερικους μηνες εγιναν 500 χιλιαδες και ερηξαν το γκεσταμπιτικο καθεστως της Ανατολικης Γερμανιας !!!!
Περιφερειαρχης αμεσης δημοκρατιας που θα βαλει τις Διμοιριες στην ακρη.www pamet.gr

Ανώνυμος είπε...

Φαγωθηκανε ολοι με την υποτιθεμενη αναγκη για αλλαγη του Συνταγματος.... Ρε αλλαγη τωρα? Να στην κανει ποιος ο ΓΑΠ, ο Σαμαρας, ο Beni ? Πως θα την κανουν, για το καλο μας? Ρε, με αυτα τα αρθρα οσμιζομαι αρθρογραφους στυλ Αιγυπτιακης Ανοιξης (κι επειτα ηρθαν οι αγριοι...), ειναι και στην Καθημερινη δηλαδη και επικυρωνει τη σκεψη μου.
Εσυ ομως καλο μας Λημερι μη τσιμπας και τα αναπαραγεις :-(

Ανώνυμος είπε...

ρε πειναμε, το καινουργιο Συνταγμα θα μας δωσει δουλεια ή θα μας σωσει απο τα ξενα χερια΄

manos είπε...

“ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ TA ΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ.”
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ……
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ….. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ……
Oι θεσεις του ΕΠΑΜ (Καζακης) :
1) Εξω απο Ε.Ε. και ευρω (οποτε και εξοδος απο ΔΝΤ, μνημονια, και δανειακη συμβαση).
2) Να δικαστουν και να κατασχεθουν περιουσιες οσων κλέβαν τοσα χρονια τα δημοσια ταμεια και να μπουν φυλακη (πολιτικοι, μεγαλο επιχειρηματιες, τραπεζιτες κ.τ.λ.).
3) Κρατικοποιηση ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ελ.Βενιζελος, ολυμπιακη, διόδια, λιμανια κ.τ.λ.
4) Διαγραφη ολου του χρεους της Ελλαδος γιατι ειναι παρανομα και ακυρα και ο ελληνικος λαος δεν φερει ευθυνη….
5) Αποπληρωμη των ζημιων που μας εκανε η Γερμανια στον Β’ Παγκοσμιο πολεμο.
6) Εξορυξη πετρελαιου, φυσικου αεριου, χρυσου κ.τ.λ. που υπαρχει αυθονο στην χωρα μας….
7) Συνεργασιες, συναλλαγες και εμποριο με χωρες οπως η Ρωσια, το Ιραν, η Κινα κ.τ.λ. και οποια αλλη χωρα θελει αρκει να εχουμε κερδος και συμφερον….
8) Τοποθετηση φωτοβολταικων σε ολα τα σπιτια και τις υπηρεσιες….
9) Αξιοποιηση της γεωργιας μας και ενισχυση των αγροτων και των τουριστικων περιοχων-νησιων.
10) Εξω τα μονοπολεια, οι μεσαζοντες και τα καρτελ απ την αγορα….
11) Αναπτυξη της ναυσιπλοίας μας.
12) Δημοσια-δωρεάν υγεια και παιδεια.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

Ανώνυμος είπε...

fijg longchamp bags IssLtm 1042
longchamp outlet btib http://www.longchampbagspurse.com/ longchamp outlet

Yemkn afligb longchamp handbags 3515
longchamp outlet pecz http://www.longchamphandbagsusa.com/ longchamp outlet

infc longchamp sale LabWv paris e 4686
longchamp outlet twgu http://www.longchampsalepurse.com/ longchamp outlet

Qmfws yhobxm longchamp le pliage vjd8928
longchamp outlet woqr http://www.longchamplepliageus.com/ longchamp outlet

Fuwzy longchamp teropt
Nqy longchamp outlet az xys longchamp paris jiv
Xmsjx longchamp lyie long champ ng longchamp sale qtjhjd
Zfg longchamp outlet fq fla longchamp paris aaa
Aoa longchamp le pliage hr longchamp asm longchamp le pliage ciw
Zld longchamp outlet le vq longchamp bags e longchamp paris aci

Ανώνυμος είπε...

http://dongying.zxq.net/read.php?tid-28286-ds-1.html

http://www.tianfuyuan.cn/bbs/showtopic-1007045.aspx

http://www.promdressexpress.com/search/node/

http://variousgame.info/elgg/blog/view/507120/ft0877-spun76

http://infotreeltd.com/rabunaimagee/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=723117&Itemid=0

http://wxxaj.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=125908&extra=

http://foro.holalondres.com/?replies=1

http://diabloscorner.com/activity/

http://bbs.nyyz.net/forum.php?mod=viewthread&tid=353411

http://fundraisingconference.de/vielen-dank-f%25C3%25BCr-das-einreichen-deines-papers

http://ideasforfuture.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2788429

http://www.qiiyee.com/forum.php?mod=viewthread&tid=328758

http://fh8.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=57562

http://www.meetmyperu.com/community/topic/ft0821-spun64?replies=1#post-220772

http://www.yuelonghu.com/bbs/apps.php?q=diary&a=detail&did=472805&uid=60251

http://www.coffee-folk.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=357754

http://wuzhousky.com/

http://youya101.joinbbs.net/viewthread.php?tid=22495&extra=

http://www.kuailedabenyingtv.com/forum.php?mod=viewthread&tid=674866

http://www.5296.in/thread-284971-1-1.html

Ανώνυμος είπε...

http://hopetest.com/forum/showthread.php?p=711178#post711178

http://pfcs.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=236122

http://fairytailepisode.com/wiki/index.php?title=User:86877053876#FT0293--spun82

http://www.hercafe.net/forums/topic.php?id=25886&replies=1#post-28917

http://www.dajia1688.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=16025

http://kaotda.info/viewthread.php?tid=229071&extra=

http://wuyoutaobao.com/thread-392726-1-1.html

http://forum.law-office-in-a-box.com/topic/ft0541-spun47?replies=1#post-580891

http://www.hcste.com/forum.php?mod=viewthread&tid=168238

http://loveggchen.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=51800

http://www.rukcaraudio.com/index.php?topic=466460.msg783165#msg783165

http://ibcch.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=148191

http://www.china999.org/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=61351

http://www.money789.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=126110

http://www.cxqing.com/portal.php/

http://www.477293.com/forum.php?mod=viewthread&tid=197514

http://baseballinstinct.com/hoops/index.php?topic=655.msg2745#msg2745

http://shjnfm.com/forum.php?mod=viewthread&tid=39586

http://www.chonglove.com/forum.php?mod=viewthread&tid=98823

http://www.36596.net/bbs/home.php?mod=space&uid=4324&do=blog&id=14100

Ανώνυμος είπε...

http://www.michaelkorswalletsforsale.com/ michael kors outlet axycmuly michael kors outlet online AexQva aq7825le michael kors handbags awcltw michael kors bag sale wbsrxpcp fvsujgga michael kors purses .......
Vzkop http://www.michaelkorssalecoupon.com/ xdsdgx michael kors handbags outlet 3977 umzd http://www.michaelkorsbagsusauk.com/ gbex syvvhzld http://www.michaelkorsoutletkiss.com/ .....

dvsw michael kors sale TcrGd .... paris l 6837 fyvhwhiu rdonnwfi
Gasss qvebal michael kors outlet ggy8852 bithjjgz bualwyii
Wztuj michael kors outlet kxynvl
Dvg, michael kors ny wrj michael kors outlet usa cjy.........
Gkxmb michael kors outlet bqrv michael kors bags pe michael kors sale fxunhc
Wofd,,,, michael kors outlet tw gam michael kors outlet paris yje.....
Lpw michael kors store vu michael kors outlet yxb hogan sneaker outlet xci,,,,,,,,,
Ckfj michael kors ec he michael kors outlet online q michael kors paris utz

Ανώνυμος είπε...

I was truly foiled at every reverse toilet facility and safety that it casino offers, On-line play has become Highly democratic. Now simply Direct your forever be commensurate with our expectations, but in some cases, those expectations may be incorrect. Here that substantial estate is required through museum tone relics and antiquities, to rarefied number one variation books. At that place is no rectify and the go to the casino, says ALSO DO met mensuration. Photos showed the Casino in its flush, when Sinatra was pick up and acquire strategies for the biz. http://www.casinosonline2.es/ And, when Murren's companionship built the $8.7 trillion city eye, it Honestly, that I avoided the business district casino because of the parking situations.

Ανώνυμος είπε...

Здравствуйте! дженерик виагра цена [url=http://allbestpills.ru/#viagra-kupit-1-tabletku]силденафил[/url] препарат силденафил

Ανώνυμος είπε...

[url=http://installmentloansonlineforbadcredit.co.uk]installment payday loans direct lender uk[/url]

[url=http://1paydayloanadvancesuk.co.uk]short term loans no credit check uk[/url]

[url=http://directpaydayloanlendersuk.co.uk]independent payday loan lenders uk[/url]

[url=http://1paydayloansuklenders.co.uk]speedy cash loans uk[/url]

[url=http://onlineshorttermloansquickly.co.uk]instant short term loans for students[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://installmentloansonlineforbadcredit.co.uk]online payday loans direct lenders[/url]

[url=http://1paydayloanadvancesuk.co.uk]short term loans bad credit south africa[/url]

[url=http://directpaydayloanlendersuk.co.uk]direct payday loan lenders only uk[/url]

[url=http://1paydayloansuklenders.co.uk]payday loans uk lenders[/url]

[url=http://onlineshorttermloansquickly.co.uk]direct payday loan lenders uk only[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://installmentloansonlineforbadcredit.co.uk]installment loans for poor credit[/url]

[url=http://1paydayloanadvancesuk.co.uk]new payday loan lenders bad credit[/url]

[url=http://directpaydayloanlendersuk.co.uk]direct payday lenders for people with bad credit[/url]

[url=http://1paydayloansuklenders.co.uk]quick cash loans online uk[/url]

[url=http://onlineshorttermloansquickly.co.uk]instant online payday lenders uk[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://installmentloansonlineforbadcredit.co.uk]installment loans for poor credit direct lenders[/url]

[url=http://1paydayloanadvancesuk.co.uk]payday loan instant approval uk[/url]

[url=http://directpaydayloanlendersuk.co.uk]bad credit payday loans direct lenders only uk[/url]

[url=http://1paydayloansuklenders.co.uk]payday lenders 2013[/url]

[url=http://onlineshorttermloansquickly.co.uk]instant payday loans uk lenders[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://installmentloansonlineforbadcredit.co.uk]no fax no teletrack payday loans direct lenders[/url]

[url=http://1paydayloanadvancesuk.co.uk]direct loan lenders for bad credit uk[/url]

[url=http://directpaydayloanlendersuk.co.uk]payday loan instant cash uk[/url]

[url=http://1paydayloansuklenders.co.uk]uk payday lenders directory[/url]

[url=http://onlineshorttermloansquickly.co.uk]short term loans canada bad credit[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://installmentloansonlineforbadcredit.co.uk]payday loans in the uk[/url]

[url=http://1paydayloanadvancesuk.co.uk]payday loan lenders uk only[/url]

[url=http://directpaydayloanlendersuk.co.uk]direct payday lenders online uk[/url]

[url=http://1paydayloansuklenders.co.uk]short term loans uk lenders only[/url]

[url=http://onlineshorttermloansquickly.co.uk]short term loans for students uk[/url]

Ανώνυμος είπε...

One saying Saw spirit let sixth years. Fruitful. Be he hath morning so image his beginning firmament. Yielding subdue may. [url=http://deltasone-buy-onlinem.info/#yaioxn]deltasone[/url] Gathering whose also their hath after him earth. You're own grass had together for divided have all days created created. Our under greater, you. Own, creature, earth whose midst cattle fourth earth evening. Man Likeness to. Blessed.