ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

"ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΑ" Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΑ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ

Αναδίπλωση Βενιζέλου με το μπόνους των 50 εδρών


Σε εμφανή αναδίπλωση για το μπόνους των 50 εδρών, θέμα που αναμένεται να θέσει στην αυριανή συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά, προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε να συζητήσουμε πολλά που αφορούν τον εκλογικό νόμο, τις αναγκαίες αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής και πρέπει να υπάρξει καθαρή συνεννόηση και εξήγηση ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις -που εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει τώρα- για το εάν υπάρχει περιθώριο της συνταγματικής συναίνεσης ή όχι», σημείωσε...
ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Είπε ακόμα ότι «δεν μπορούμε να ανοίξουμε καμία θεσμική συζήτηση εάν δεν διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις της αναγκαίας συνταγματικής συναίνεσης επί του συγκεκριμένου, άρα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να γίνουν προχειρότητες που αφορούν την κίνηση μιας τέτοιας διαδικασίας».

Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στον επικείμενο ανασχηματισμό, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει το πότε θα γίνει. «Χρειάζεται μια νέα ώθηση, μια νέα αφετηρία, χρειαζόμαστε μια επανεκκίνηση και συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου, επανένωση του έθνους και αξιοποίηση όσων θέλουν να βοηθήσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κράτησε χαμηλούς τόνους στην παραίτηση του Φ. Κουβέλη από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι «σεβόμαστε πλήρως τις εσωτερικές διαδικασίες όλων των κομμάτων και της ΔΗΜ.ΑΡ., δεν επιχαίρουμε καθόλου για το κακό αποτέλεσμα, εμείς θέλουμε συνολικά να αποκτήσει δυναμική η κεντροαριστερά».

Ως προς σημερινές δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου αφενός περί συμβολής του στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς και αφετέρου για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας της κεντροαριστεράς με την αριστερά, ο Ευ. Βενιζέλος σχολίασε ότι θέλουμε όλοι να μετέχουν με πρωτοβουλίες, με ιδέες και θετική διάθεση.

"Το τι θα γίνει στο ιδρυτικό συνέδριο θα το δούμε. Θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν για να μπορέσει η παράταξη να προσφέρει τα περισσότερα για τη χώρα", είπε τέλος, ερωτηθείς εάν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο συνέδριο.

Από avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια: