ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.8.08

"ΣΠΑΖΟ- ΚΕΦΑΛΙΕΣ"..ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΩΝ

by: http://manitaras.blogspot.com/
"ΔΥΟ φονικά κατάγματα στο κρανίο, που "ανακάλυψε" ο ιατροδικαστής, έστειλαν στον τάφο τον 39χρόνο Κώστα Ευαγγελίου και άφησαν ορφανά τρία μικρά παιδιά (φωτός).
Την ίδια ώρα ο πορτιέρης της καφετέριας, που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για το θάνατό του Κώστα Ευαγγελίου είναι σήμερα ελεύτερος στους δρόμους της Ερέτριας.

Το βράδυ της Τρίτης 22 Μαΐου 2007 ο Κώστας Ευαγγελίου επιχείρησε να μπει σε παραλιακή καφετέρια της Ερέτρια αλλά ο πορτιέρης του καταστήματος τον εμπόδισε.Στις 8:30 το πρωί της επόμενης μέρας ο Ευαγγελίου βρέθηκε νεκρός σε καρέκλα έξω από την καφετέρια.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει στην Αστυνομία πως το προηγούμενο βράδυ είδαν τον πορτιέρη να ξυλοφορτώνει τον Ευαγγελίου και να τον απομακρύνει από την καφετέρια, με σπρωξίματα και κλωτσιές.

Οι Αστυνομικοί προσήγαγαν τον πορτιέρη ως ύποπτο για το θάνατο του 39χρόνου, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε ότι χτύπησε τον Ευαγγελίου. Μετά την προσαγωγή του και επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά (ένα τσιγαριλίκι χασίς) και όπλα (μονόκαννο,γκλομπ και μαχαίρι), ο πορτιέρης συνελήφθη.Μετά απ' αυτή τη σοβαρή εξέλιξη της υπόθεσης σχηματίστηκε δικογραφία κατά του πορτιέρη για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ο πορτιέρης κρίθηκε προφυλακιστέος. Στην απολογία του αρνήθηκε ότι ξυλοφόρτωσε τον Κώστα Ευαγγελίου και ισχυρίστηκε ότι απλά τον έσπρωξε για να μην μπει στην καφετέρια.

Σήμερα ο(φονιάς)ο πορτιέρης είναι ελεύτερος στην Ερέτρια μαζί με του φίλους του."

Δεν υπάρχουν σχόλια: