ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.12.08

Φυσικο αεριο:Ο εφιαλτης ενός καρτέλ προκαλει ανησυχια στην αντιμονοπωλιακη κοινοτητα 28-12-2008

Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη δημιουργία μιας διεθνούς οργάνωσης, που μοιάζει πολύ με έναν «ΟΠΕΚ φυσικού αερίου», έγινε στη ρωσική πρωτεύουσα λιγο πριν τα Χριστουγεννα, προκαλωντας προβληματισμο και ανησυχια στην διεθνη αντιμονοπωλιακη κοινοτητα..

Το βέβαιο πάντως είναι ότι το Φόρουμ διαθέτει ηδη Καταστατικό Χάρτη, νέα μόνιμα μέλη, καθώς και μόνιμη έδρα στην Ντόχα του Κατάρ, ενώ θα αποφασίσει για τον περαιτέρω συντονισμό των μελών του και τον γενικό του γραμματέα στις επόμενες συναντήσεις του και πιθανότατα στην αμέσως προσεχή στο Κατάρ.

Υπέρ της αναβάθμισης του Φόρουμ στο επίπεδο διεθνούς διακυβερνητικής οργάνωσης τάχθηκε στην ομιλία του προς τους συμμετέχοντες υπουργούς Ενέργειας και εκπροσώπους των χωρών ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, επιμένοντας ότι οι παραγωγοί φυσικού αερίου έχουν κάθε λόγο και κάθε δικαίωμα να συντονίσουν τις πολιτικές τους «στις συνθήκες της παγκοσμιοποίησης της αγοράς του αερίου και της ενισχυόμενης αβεβαιότητας ως προς τις προοπτικές ανάπτυξης των περιφερειακών αγορών».

Ο Βλ. Πούτιν τάχθηκε κατά «της πολιτικής χειραγώγησης των οικονομικών προβλημάτων και ειδικότερα των εννοιών της ενεργειακής ασφάλειας και σταθερότητας», αναφερόμενος προφανώς στις ενστάσεις που διατυπώνονται για τη ρωσική ενεργειακή πολιτική από τις ΗΠΑ και ορισμένες χώρες της Ε.Ε., και προειδοποίησε ότι παρά την οικονομική κρίση, το κόστος εξόρυξης διαρκώς αυξάνεται, γι' αυτό και «η εποχή των φθηνών ενεργειακών πηγών, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού αερίου, τελειώνει».
Μέλη της διεθνους αντιμονοπωλιακης κοινοτητας εκφραζουν ζωηρες ανησυχιες για τις εξελίξεις αυτές,αναζητωντας τροπους αντιδρασης στα πλαίσια διεθνων Οργανισμων, καθώς η δημιουργια ενός καρτέλ ελεγχου του φυσικου αεριου, της δευτερης σε ογκο χρησιμοποιουμενης μορφης ενεργειας μετά το πετρελαιο στον κοσμο,θα πληξει καιρια τα συμφεροντα εκατομυριων πολιτών-καταναλωτων στην Ευρωπη και σε ολο τον κοσμο.

http://www.stopcartel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: