ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.08

Η νεολαία του ΠΑΣΟΚ, με τον Γραμματέα της Κώστα Πανταζή, στην κινητοποίηση για να σταματήσει το Ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού Λαού

(κλικ στην εικόνα, για μεγαλύτερο μέγεθος)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2008
Για τρίτη μέρα συνεχίζεται το λουτρό αίματος στη Λωρίδα της Γάζας.
Τίποτε δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βάρβαρη επέμβαση από πλευράς του Ισραήλ και την συνεχιζόμενη καταπίεση του Παλαιστινιακού λαού.
Οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας για την επί χρόνια διαμορφούμενη κατάσταση στην Παλαιστίνη με συνέπεια να
καταστρατηγούνται διεθνείς κανόνες και συνθήκες και να συντελούνται επεμβάσεις με εκατόμβες νεκρών και τραυματιών, όπως εδώ και τρεις ημέρες.
Απαιτούμε τώρα το τέλος των δολοφονικών επιθέσεων κατά αμάχων από το Ισραήλ και την άμεση κατάπαυση του πυρός καθώς και την άρση του αποκλεισμού στη Λωρίδα της Γάζας για τη διοχέτευση της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει τις ευθύνες τις απέναντι στο χρόνια συνεχιζόμενο έγκλημα και να πάρει πρωτοβουλίες για εκτόνωση και επιστροφή σε ειρηνευτική διαδικασία.
Είμαστε αλληλέγγυοι στον Παλαιστινιακό λαό και ζητούμε μια ειρηνική, δίκαιη και βιώσιμη λύση για τους Παλαιστινίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: