ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.09

Στα ύψη ανέβασαν το... φρόνημα οι μαθήτριες!


Έγινε και φέτος η μαθητική πασαρέλα- ε... sorry παρέλαση ήθελα να πω-, έκανε τις δηλώσεις της η πολιτική ηγεσία του τόπου (μπλα μπλα μπλα δημοκρατία, μπλα μπλα μπλα με εκλέξατε) τις οποίες κανείς δεν πρόσεξε...
έκαναν και το σχετικό... μάτι οι χειροκροτούντες τις καλλίγραμμες μοντέλες - ε... sorry μαθήτριες ήθελα να πω- τις οποίες όλοι πρόσεξαν, και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτές καλύτερα.

Η πληροφορία ότι στην επόμενη παρέλαση τις μαθήτριες θα ντύσει ο Κωστέτσος, γιατί φέτος ο Κολούμπο πλάνταξε στο κλάμα λέγοντας "μπαμπά γιατί δεν φοράνε τα δικά μας;", τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει διασταυρωθεί.
Ο Σιανίδης πάντως δήλωσε ανήμπορος να τους φτιάξει μπουτουνιέρες γιατί, όπως είπε, αποσύρεται στο Άγιο όρος (χαράς ευαγγέλια!) μετά τα χτυπήματα κάτω απ΄τη μέση του αποκαλυπτικού, σαρωτικού, του "φτάνω το μαχαίρι στο κόκκαλο", του ενός και μοναδικού Μάκη. Άντε και του χρόνου...
show-bitch

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poio einai auto t mouni re paidia/?? ^_^' se poio sxoleio paei? ;p