ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.09

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΕΝΑΝΠ..... ΕΓΙΝΑΝ ....ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ?? ( ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ)


Λάβαμε το παρακάτω mail από αξιωματικούς του ΛΣ ...
Δεδομένων και των ψιθύρων που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την ΕΔΕ και το πόρισμα αυτής στην υπόθεση της ΠΑΤΡΑΣ..... ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ MAIL


====================================================================

Οι κρίσεις στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ηταν κρίσεις που έκανε αποκλειστικά και μόνο ο Παπαληγούρας κατά παράβαση της νομοθεσίας αλλά και καποιας εστω στοιχειώδους δεοντολογίας ...το αστείο της υπόθεσης ειναι οτι ούτε ενα ρουσφέτι δεν μπόρεσε να κανει ο υφυπουργός κ. Καμμένος. Για τον Αρχηγό θα πούμε οτι όλη η προσπαθεια του περιορίστηκε πως να κρύψει τις τεράστιες ευθυνες του για την υπόθεση της Πάτρας που ενω γνώριζε την κατάσταση εγγράφως και προφορικώς σφύριζε αδιάφορα....στο ίδιο μήκος κύματος ο Α Υπαρχηγός και ο Γεν Γραμ κ. Βλάχος .Ο Μανιατης Αρχηγός αφού έσωσε το τομαρι του σε βάρος άλλων ικανών αξιωματικών όπως ο υποναύαρχος Φερούσης μπλόκαρε τον υποναύαρχο Σαρλή που έπαιζε για αρχηγός και μεθόδευσε παρασυροντας τον λορδο Παπαληγούρα στις πλεον άδικες κρίσεις στο Λιμενικό ....στη συνέχεια βέβαια ο Παπαληγούρας απογύμνωσε τον Αρχηγό μεταθέτοντας δυσμενώς 3 ανθρωπους του Αρχηγου τον διευθυντη του γραφείου του Αρχιπλοίαρχο Βαλεργάκη ,τον Αττικάρχη υποναυαρχο Σούλη και τον διευθυντη Διοίκησης Πλοίαρχο Μπούρα....παρ όλα αυτα δύο τρεις Μανιάτες ο Αρχηγός τους προώθησε...και φρόντισε να σβήσει τις ευθύνες του και τις ενοχές του που προέκυπταν απο την ΕΔΕ της Πάτρας (για τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης μεταναστών με συμμετοχή και κάποιων λιμενικων)σε αλλους με αποστρατείες και σε αλλους με προαγωγές .Σημασία εχει ότι ετσι κλείστηκαν πολλα στόματα.... ο κ. Αρχηγός αντιναύαρχος Ρετζεπέρης Θεόδωρος .

ομάδα αξιωματικών του Λ.Σ



Δεν υπάρχουν σχόλια: