ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.8.09

Καμένη από χέρι.


Σίγουρα είναι καλύτερα να καίγεσαι παρά να λιώνεις. Ακόμα όμως, δεν έχω δει εκείνον που αναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Και δε νομίζω ότι θα τον αντικρίσω στο πρόσωπο του κ. Καραμανλή. Η κυβέρνησή του είναι «απανθρακωμένη» και μ’ αυτή θα πορευτεί ως το τέλος. Είναι καμένη από χέρι για δύο λόγους.

Πρώτον, διότι ο Απόγονος ακούει τον Κουφό Βασιλιά, έναν παλαιολιθικό κρατιστή που καταστρέφει την οικονομία με σουφλιανόμικς.

Δεύτερον, γιατί ο κομπλεξισμός κατωτερότητας του πρώην Μεγαλοεκπροσώπου Τύπου, διατηρείται με τη μορφή κολλητικής νόσου και μετά τη φυγή του. Αλλιώς δεν δικαιολογείται η διατήρηση στο πιο νευραλγικό πόστο του κ. Αντώναρου. Πίστευα ότι η δήλωσή του «τα πεύκα όσο όμορφα κι αν είναι, είναι επιβαρυντικός παράγοντας για τη κατάσβεση των πυρκαγιών» είναι ικανή για την αντικατάσταση ενός ανθρώπου, με εμφανώς ακατάλληλο ηχόχρωμα φωνής και παρουσιαστικό δυσανάλογο της δουλειάς που του έχει ανατεθεί.

Μ’ αυτά τα αποκαΐδια θα πορευτεί ως το τέλος και ανασχηματισμός δε θα γίνει για δύο λόγους, που στην ουσία είναι ένας και ακούει στο παρατσούκλι «σαρακατσάνος». (Ο συμπαθής Πρωθυπουργός μάλλον δε γνωρίζει ότι μέχρι πρόσφατα στα χρόνια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, οι σαρακατσάνοι έμεναν σε κονάκια και γνωρίζουν πώς να διαβιώνουν σε αντίξοες συνθήκες και να προοδεύουν.

Τις δε εστίες φωτιάς, τις ανάβουν μόνο και δε καίγονται απ’ αυτές, λόγω πονηρίας και όχι ευφυΐας, όπως λανθασμένα έχει επικρατήσει).

Πρώτον, το επισφαλές «151» είναι βέβαιο ότι ενδυναμώνει δυσαρεστημένους από ενδεχόμενες κυβερνητικές αλλαγές.

Δεύτερον, ο κ. Καραμανλής μάλλον σαγηνεύτηκε από τη ρήση του κουμπάρου του, «Καραμανλής ή χάος», και αυτό θα εκμεταλλευτεί ο Υπουργός των Μεγάλων Έργων και αναδείξας ενός νέου ΤΙΤΑΝοεργολάβου. Αν αυτή τη στιγμή η διαφορά των δύο κομμάτων αγγίζει τις 10,7 μονάδες όπως φημολογείται, θα πάμε σε εκλογές, κυβέρνηση δε θα σχηματιστεί, θα γίνει συνεργασίας για λίγους μήνες, με πρωθυπουργό «μεταβατικό» έναν που δε γνωρίζει καν ξένες γλώσσες, αλλά έχει την εύνοια των MEGάλων συγκροτημάτων.

Και όλα αυτά απότοκα της καθυστέρησης Καραμανλή, που άργησε να κάνει την έγκαιρη υπέρβαση, την απαιτούμενη αποτοξίνωση, την επιβεβλημένη απεξάρτηση αρχικά από «λοχαγούς», έπειτα από «βαρίδια», στη συνέχεια από «νταβάδες», μετά από τη Κόρη Δελφίνο και τώρα από τη λαρισαία νταντά.

Του Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: