ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.7.11

ΠΟΛΙΤΙΚΗ... "ΠΡΑΞΗ" Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ...!!!

ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ τού ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ...!!!

Καθόλου τυχαία δεν είναι η απουσία Καραμανλή από το Προεδρικό Μέγαρο, γιά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974.
Στό κάτω--κάτω της γραφής η αποκατάσταση της Δημοκρατίας φέρει την σφραγίδα
Κωνσταντίνος Καραμανλής.Ο π. Πρωθυπουργός ξέρει να τιμά θεσμούς και επετείους...Όμως κάποιος έπρεπε να... "πεί" στον Πρόεδρο Παπούλια ότι τον "διακριτό" του ρόλο, δεν πρέπει να τον "διακρίνει" η προτίμησή του στις επιλογές τού Πασοκ και προσωπικά στον Γιώργο...!!!
Εδώ και μερικούς μήνες διακρίνουν οι πολίτες μία "επιλεκτική" προτίμηση λόγω και έργω στην Κυβέρνηση του Μνημονίου...Τα σημεία "τριβής" και τα παραδείγματα είναι...πάμπολλα...!!!Καλύτερα να μην τα αναφέρουμε...
Πάντως δεν μπορεί να προσεγγίσει την Προεδρία Στεφανόπουλου πού υπήρξε Πρόεδρος όλων των Ελλήνων και τόλμησε να εκφράσει κατάμουτρα την δυσαρέσκεια του Ελληνικού λαού στον Πανίσχυρο Αμερικανό Πρόεδρο Κλίντον...
 
politikosafari

Δεν υπάρχουν σχόλια: