ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.7.11

Όταν τρώνε δεν μιλάνε…

Κώστας Βαξεβάνης


Ο ΟΠΑΠ λέει ψέματα σε δημοσιογράφους, τα “θεσμικά” όργανα επιτίθενται προκαταβολικά σε όποιον ανακατέψει τη σούπα, και κάποιοι δημοσιογράφοι παίζουν στοίχημα με αυτή την ρημαδιασμένη την αξιοπιστία του επαγγέλματος
Όταν πριν από τρεις βδομάδες ξεκινήσαμε την έρευνα για τα… του ποδοσφαίρου, δεν περιμέναμε πως τα πράγματα είναι έτσι όπως αποκαλύφθηκαν. Τόσο διεφθαρμένα και τόσο βρώμικα. Το θέμα δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές ούτε και αυτοί οι παράγοντες πούρου. Ένα συνονθύλευμα είναι το πρόβλημα που δρα χρόνια στην Ελλάδα και συμπεριλαμβάνει πολιτική κάλυψη, δικαστική εγγύηση ατιμωρησίας και βέβαια δημοσιογράφους.
Στην πρώτη εκπομπή λοιπόν, ο ΠΣΑΤ, ένα ας πούμε θεσμικό όργανο των αθλητικογράφων υπό τον κύριο Παύλο Γερακάρη, εξακόντισε μια επίθεση εναντίον μου (δεν εκφράζει βέβαια το χώρο των αθλητικογράφων αυτή η επίθεση) που με άφησε άναυδο. Είχα πει σε μία συνέντευξη πως οι “αθλητικογράφοι” των οπαδικών εντύπων με τις βρωμερές εκφράσεις και τον υποδαυλισμό της φασιστικής βιαιότητας, είναι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους. Και ο ΠΣΑΤ του κυρίου Γερακάρη έβγαλε ανακοίνωση πως προσβάλω τους αθλητικογράφους. Η μύγα σκέφτηκα αλλά πού να φανταστώ.
Επικοινώνησα με τον κύριο Γερακάρη και γεμάτος απορία τον ρώτησα, γιατί αυτή στοχοποίηση. Γιατί ο ΠΣΑΤ, δεν ασχολείται με το φαινόμενο της παρακμής και του εξευτελισμού του επαγγέλματος, δηλαδή δημοσιογράφοι να διαφημίζουν στοιχήματα, άλλοι να φέρονται ως κερδισμένοι συνεχώς στα στοιχήματα του ΟΠΑΠ την ώρα που η Ελλάδα βοά για στημένα παιχνίδια και άλλοι να κάνουν τον σύμβουλο σε εταιρείες τζόγου.
Σημειωτέον ότι ο συνάδελφος Γερακάρης είναι μέλος του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ εκτός από πρόεδρος του ΠΣΑΤ. Μου δήλωσε όχι πως θα ψάξει αυτά που έλεγα, αλλά πως λέω ψέματα. Του έστειλα και τα φαξ. Τίποτα. Δεν είχε την ευαισθησία να πάρει πίσω όσα έβαλε τον ΠΣΑΤ να βγάλει ως ανακοίνωση
Τις επόμενες μέρες επικοινωνήσαμε με τον κύριο Καραλή στον ΟΠΑΠ και ρωτήσαμε επισήμως, ποιοί δημοσιογράφοι, δουλεύουν ως παράγοντες του Στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Μας απάντησε κανένας.
Και έρχεται σήμερα η συνάδελφος Αριστέα Μπουγάτσου με ένα (ακόμη) αποκαλυπτικό δημοσίευμα
Γι αυτό λοιπόν η εκ των προτέρων επίθεση σε μια ομάδα δημοσιογράφων η οποία ψάρευε στο τοπίο της αθλητικοενημερωτικής διαπλοκής. Οι μυστικοσύμβουλοι του τζόγου ταράχτηκαν. Αυτοί που όπως λέει το ίδιο το έγγραφο του κυρίου Γερακάρη παρέχουν εσωτερική πληροφόρηση σε μια Ανώνυμη Εταιρεία και γι αυτό ζητούν να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.
Σίγουρα η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι αυτή. Ούτε ο τζόγος, όποιο προκάλυμμα και αν έχει. Καταλαβαίνω επίσης πως όταν τρώνε δεν μιλάνε. Ούτε για τον ΟΠΑΠ, ούτε για την διαπλοκή στον αθλητισμό, ούτε για οτιδήποτε σχετικό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιου είδους επιλογές. Όχι όμως και να είναι δημοσιογράφος με αυτές τις επιλογές. Και σίγουρα δεν έχει δικαίωμα να επιτίθεται και μάλιστα προκαταβολικά σε όποιον κάνει έντιμα τη δουλειά του. Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και όχι μυστικοσύμβουλοι και καταφερτζήδες ενός ακόμη “εισοδήματος”
Πρέπει η ΕΣΗΕΑ, να ξεκαθαρίσει τώρα το τοπίο. Αυτό που με επιδεξιότητα διαμορφώνουν 15 διαπλεκόμενοι με συμφέροντα, που πείθουν τους άλλους πως έτσι είναι το παιχνίδι. Όχι έτσι είναι το στημένο παιχνίδι. Το ανέντιμο και το βρώμικο. Υπάρχουν χιλιάδες δημοσιογράφοι που δεν το θέλουν αυτό το παιχνίδι και άλλοι που το παίζουν ως όμηροι των δέκα “αφεντικών” μεγαλοαθλητικοδημοσιογράφων που βολεύονται χρόνια με τις διατεταγμένες πολυθεσίες. Ξεκαθαρίστε τώρα λοιπόν
στην Ελευθεροτυπία, να αποκαλύψει πως ο κύριος Γερακάρης, και καμιά δεκαριά ακόμη συνάδελφοι, δουλεύουν για το στοίχημα στον ΟΠΑΠ. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ μάλιστα και μέλος του πειθαρχικού των δημοσιογράφων, είναι Ειδικός σύμβουλος του “Στοιχήματος”.
Υ.Γ. Προς ΠΣΑΤ: Κύριοι που υπογράψατε αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση. Να προσέχετε πού βάζετε την υπογραφή σας. Εκτός από κείμενα κατηγορίας, υπάρχουν και συμβόλαια τιμής.

BAkoutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: