ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.7.12

ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:Πρώτος ο Κουβέλης σε δημοσκόπηση της Metron Analysis


Υψηλό είναι το ποσοστό αποδοχής της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με την πρώτη εκλογική δημοσκόπηση της Metron Analysis, για λογαριασμό της εφημερίδας "Ο Κόσμος του Επενδυτή".
Οι πολίτες, σε μεγάλο βαθμό, παραμένουν απογοητευμένοι, ωστόσο αποδέχονται τόσο τη νέα κυβέρνηση όσο και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε στις 3-4 Ιουλίου, το 57% των πολιτών έχει θετική άποψη για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, ενώ το 36% αρνητική.
Υψηλό όμως είναι το ποσοστό αποδοχής του Αντώνη Σαμαρά, το οποίο φτάνει το 55%, έναντι του 39% που έχει αρνητική γνώμη.
Σε δημοτικότητα ωστόσο, πρώτος έρχεται ο Φώτης Κουβέλης με ποσοστό 66%, ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 52%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας διχάζει τους πολίτες, με τη θετική και αρνητική τους γνώμη να είναι αντίστοιχα από 49%.
Για το πού πάει η χώρα, το 30% των πολιτών πιστεύει πως βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση, ενώ το 58% έχει αρνητική άποψη.
Όσον αφορά στη διάρκεια της νέας κυβέρνησης, οι πολίτες είναι «κομμένοι» στα δύο. Το 48% πιστεύει πως θα ξαναπάμε σύντομα σε εκλογές, και το 46% πως η νέα κυβέρνηση αντέχει το πολύ δύο χρόνια ακόμα.
Μοιρασμένες όμως είναι και οι απόψεις για τη διαχείριση της κρίσης: το 48% είναι υπέρ της καταγγελίας του Μνημονίου, ενώ το ίδιο ακριβώς ποσοστό είναι υπέρ της διατήρησης και μελλοντικής του βελτίωσης.
Απαισιόδοξοι είναι οι πολίτες για τη χρεοκοπία της χώρας, με το 40% να θεωρεί πως είναι αναπόφευκτη.
Τέλος, για το μέλλον της ευρωζώνης, η απαισιοδοξία αποτυπώνεται στο 39% των πολιτών που πιστεύει πως θα διαλυθεί, με το 56% να θεωρεί ότι θα αντέξει στην κρίση χρέους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κανείς δε ρωτά τη ΔΗΜΑΡ για τις απόψεις των εκεί παροικούντων για τις αποκρατικοποιήσεις;