ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

Τα ορφανά ... βρήκαν τους γονείς τους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail:prevejohn@yahoo.gr

Την Κυριακή το βράδυ στην ροή των αποτελεσμάτων στις τηλεοπτικές οθόνες πολλοί υποψήφιοι δεν είχαν κομματική ταυτότητα αφού είχαν δηλώσει προεκλογικά ακομμάτιστοι ή ανένταχτοι. Αυτό το ... 
έκαναν κατά το πλείστον όσοι άνηκαν στα κόμματα του μνημονίου δηλ. απαρνήθηκαν (για λίγο) την κομματική τους ταυτότητα και μάλιστα κάποιοι δήλωσαν και αντιμνημονιακοί προκειμένου να μην εισπράξουν στην κάλπη την οργή του κόσμου για τις κυβερνητικές καταστροφικές επιλογές. 
Αφού λοιπόν ξεγέλασαν τους ψηφοφόρους του εκ των υστέρων ένας ένας αρχίζουν και υιοθετούνται από την συγκυβέρνηση η οποία αθροίζει τσ ποσοστά τους στον κομματικό κορβανά για να δείξει ότι οι πολίτες επικροτούν την πολιτική τους. 
Τρανταχτό παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις των κ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής και του κ. Καμίνη στο Δήμο της Αθήνας οι οποίοι μάλιστα είχαν λευκό σηματάκι στις τηλεοπτικές καρτέλες και τώρα ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποιεί τα ποσοστά στους για να ποτίσει την Ελιά του ενώ η Ν.Δ δηλώνει ανοικτά ότι θα τους στηρίξει προκειμένου να κερδίσουν την κ. Δούρου και τον κ. Σακελλαρίδη! 
Όπως προείπα αυτό όλο το σκηνικό ήταν προμελετημένο από τους υποψηφίους και τα κόμματα τους και για αυτό θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή να τους τιμωρήσουμε για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε χαχόλοι και αμνήμονες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: