ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.14

Ο τελευταίος άσσος Σαμαρά


Η Fitch τελευταίος άσσος του Σαμαρά
Το χαρτί της οικονομίας ποντάρει στον τελευταίο γύρο ο Αντώνης Σαμαράς ελπίζοντας πως μετά τις εκθέσεις του ΚΕΠΕ και της Alpha Bank που επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις του ΥΠΟΙΚ για την ανάπτυξη και η Fitch θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνηςαναβαθμίζοντας όχι μόνο τ ις προοπτικές αλλά και το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας.
Ο οίκος Fitch βαθμολογεί σήμερα την ελληνική οικονομίαστο B- με σταθερό outlook. Από το οικονομικό επιτελείο ευελπιστούν ότι η αναβάθμιση που αναμένεται δεν θα αφορά μόνο στην προοπτική αξιολόγησης αλλά θα επεκταθεί και στην την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αναβάθμιση τουλάχιστον κατά μία βαθμίδα.
Οι αγορές φαίνεται ότι προεξοφλούν την αναβάθμιση καθώς οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων βρίσκονται σε πτωτική τροχιά, ένδειξη υποχώρησης του ρίσκου. Παράλληλα θετικά επιδρά και η έκθεση της Morgan Stanley η οποία θεωρεί τις διορθώσεις στις μετοχές πρόσκαιρες και συστήνει αύξηση θέσεων σε κάθε ευκαιρία.
Παράληλλα η Morgan Stanley επισημαίνει ότι η πιθανότητα πρόωρων εθνικών εκλογών είναι 50%, αλλά αυτόδεν επηρρεάζει μακροπεόθεσμα το πολιτικό ρίσκο το οποίο βαίνει μειούμενο.
Αντιθέτως ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ επιβεβαιώνοντας τη βούληση των Ευρωπαίων να αποτρέψουν τις πρόωρε εκλογές στην Ελλάδα επισημαίνει ότι αυτό το σενάριο είναι επικίνδυνο.
Η απόδοση του δεκαετούς υποχώρησε ενδοσυνεδριακά στο 6,47% και απομακρύνθηκε από το σχεδόν 7% που είχε εκτιναχθεί στα μέσα του μήνα. Υποχώρηση σημείωνε και η απόδοση του πενταετούς ομολόγου στα επίπεδα του 5,05%.
Εν τω μεταξύ, κανονικά αποπληρώθηκαν χθες ομόλογα συνολικής αξίας άνω των 8 δισ. ευρώ και με χρήση βραχυπρόθεσμου εσωτερικού δανεισμού μέσω φορέων της γενικής κυβέρνησης. Η κυβέρνηση αναμένει πλέον την εκταμίευση δόσεων 3,6 δισ. ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Μαίου και επιπλέον 2 δισ. ευρώ από την ευρωζώνη, σε δύο ισόποσες δόσεις, στο δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου, εφόσον εκπληρωθούν συγκεκριμένα προαπαιτού

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: