ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.11

H MOODY'S ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ "ΚΟΤΕΣ" ΤΗΣ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ..

Θα περάσουν τα μέτρα από την ελληνική Βουλή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οίκου Moody's καθώς πιστεύει οτι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει κερδίσει και στις δυο ψηφοφορίες. Σύμφωνα με τον οίκο η στρατηγική της κυβέρνησης θα πρέπει να εγκριθεί, προκειμένου η Ελλάδα να λάβει την επόμενη δόση του δανείου της. Χωρίς αυτά τα κεφάλαια, η Ελλάδα που βρίσκεται στη βαθμίδα αξιολόγησης Caa1 θα χρεοκοπήσει, γεγονός που θα είναι αρνητικό για τις αδύναμες χώρες της Ευρωζώνης. Επίσης αναφέρει ότι, αν η κυβέρνηση δεν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης ή απορριφθεί το μεσοπρόθεσμο, τότε η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, ένα γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει αποσταθεροποίηση και θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεών της Ελλάδας με την τρόικα.
Στην ίδια έκθεση επίσης, η Moody's σημειώνει ότι μια ήπια διαδικασία αλλαγής των όρων δανεισμού της Ελλάδας (re-profiling) δεν απαλλάσσει από ζημιές τις τράπεζες. Μπορεί, όπως λέει, σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα να αποφεύγονται οι υψηλές ζημιές που θα έφερνε ένα «βίαιο» haircut, όμως σε επόμενη φάση επιβαρύνουν την οικονομική τους κατάσταση. 


Sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: