ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.11

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΟΣ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΡΑΞΙΜΟ στον βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου [βίντεο]Οι πολίτες ζητάνε να παραιτηθούν και να εξαφανιστούν, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν το μνημόνιο και την κυβέρνηση Παπαδήμου…
Η χώρα βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στην κρίση. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ένα πράγμα: Ότι η μόνη τους άμυνα έναντι ενός εξαγριωμένου μαζί τους κόσμου, είναι να γαντζωθούν πάση θυσία στην εξουσία, κρυπτόμενοι πίσω από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα,όπως η πρόταση των κ.κ. Θανάση Οικονόμου,Οδ.Βουδούρη και Φραγκίσκου Παρασύρη για ένα «νέο ΠΑΣΟΚ».
Όμως ο κόσμος δεν «τρώει κουτόχορτο».Τους έχει πάρει χαμπάρι και το μόνο που καταφέρνουν πια,είναι να στρέψουν εναντίον τους και τους τελευταίους που ακόμα δεν τους βρίζουν…
Έτσι χθες,μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου, ο οποίος στην κυριολεξία δεν είχε που να… κρυφτεί,όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο εξαγριωμένους νεαρούς ψηφοφόρους του!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: