ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.11

Πλακάκια ΠΑΣΟΚικά! Παραμένουν στις θέσεις του οι εισαγγελείς :))) (βίντεο)

Παραμένουν μέχρι νεωτέρας στις θέσεις τους οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, όπως έγινε γνωστό μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσή τους στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φώτη Μακρή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι είναι αυτό που τους έκανε και άλλαξαν άποψη... επίσημα "χωρίς να είναι γνωστό", γιατί ανεπίσημα ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, εξερχόμενοι του γραφείου του κ. Μακρή, δήλωσαν ότι έχουν οριστεί εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος και σε αυτή τη θέση θα παραμείνουν.

Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς κλήθηκαν να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:


-Τι ακριβώς εννοούσαν όταν μιλούσαν στην επιστολή τους για «εισαγγελείς καθ’ υπαγόρευση»

-Ποια είναι τα οργανωμένα συμφέροντα που εμπόδιζαν το  έργο  τους

-Σε ποιες υποθέσεις αυτά τα συμφέροντα τους εμπόδισαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Άρειο Πάγο τους κάλεσε ο εποπτεύων οικονομικός εισαγγελέας,  Νικόλας Παντελής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πόρισμα του αντιεισαγγελέα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα εντός της ημέρας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι χθες, υπήρξαν πληροφορίες πως βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια εκτόνωσης της όλης κατάστασης ακόμα και με την απόσυρση της ρύθμισης του ΥΠΟΙΚ η οποία προέβλεπε την αντικατάσταση των δύο εισαγγελέων από αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ωστόσο, οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να μιλήσουν ανοιχτά και επίσημα για όλα όσα έχουν καταγγείλει, ακόμα και αν αποσυρθεί η επίμαχη ρύθμιση.


Πλήθος ερωτημάτων προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση των παραιτήσεων των δυο εισαγγελικών λειτουργών, αρμόδιων για το οικονομικό έγκλημα.
Οι κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης ανακάλεσαν τις παραιτήσεις τους, μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν στον εποπτεύοντα το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή, και τον αντεισαγγελέα Φώτη Μακρή.

Οι δυο λειτουργοί παρέδωσαν υπόμνημα στον κ. Μακρή, ο οποίος αναμένεται να συντάξει το πόρισμά του το οποίο και θα παραδώσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε.

Όπως είπε ο κ. Πεπόνης, το υπόμνημα είναι αναλυτικό και διαφωτιστικό, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υπογράμμισε πως ως εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος, «δεν εκλιπαρούμε για βοήθεια, αλλά την απαιτούμε».

Υπενθυμίζεται ότι, οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί υπέβαλαν την Τετάρτη τις παραιτήσεις τους επικαλούμενοι παρεμβάσεις στο έργο τους.

Κλήθηκαν να καταθέσουν ποια είναι τα τυχόν εμπόδια που συνάντησαν στο έργο τους και σε ποιες υποθέσεις.

Στην επιστολή παραίτησής τους είχαν αναφέρει πως: «δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση, πολλώ μάλλον δε δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε ένα άλλοθι και μία θεσμική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους».

Η κυβέρνηση, μπροστά στην κατακραυγή, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την καρατόμηση των δυο οικονομικών εισαγγελέων δήλωσε σχετικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Επανέφερε, ωστόσο, την απαίτηση του κόμματός του για ονόματα, στοιχεία και κυρίως συγκεκριμένα αποτελέσματα εναντίον της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος.

Στοχασμος Πολιτικη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και γαμώ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !