ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.12.13

Economist: Κόκκινος συναγερμός για ταραχές στην Ελλάδα

Στις χώρες όπου είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος ξεσπάσματος κοινωνικών αναταραχών το 2014 περιλαμβάνει την Ελλάδα το περιοδικό Economist. 
Στην ίδια κατηγορία φιλοξενούνται επίσης η Αργεντινή, η Αίγυπτος, η Βενεζουέλα, η Συρία, το Μπαγκλαντές, ο Λίβανος, το Ιράκ, η Λιβύη, η Νιγηρία, το Σουδάν, το Ουζμπεκιστάν, η Υεμένη και η Ζιμπάμπουε.


Στις χώρες «υψηλού ρίσκου» κατατάσσονται η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Αιθιοπία και η Ουκρανία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως ακόμη και σε χώρες που παραδοσιακά ήταν «υποτονικές» όπως η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη, έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα αναταραχές.


Όπως αναφέρεται, η μείωση των εισοδημάτων και η αυξημένη ανεργία δεν συνεπάγονται απαραίτητα κοινωνική αναταραχή. Όταν όμως συνοδεύονται από άλλους παράγοντες αστάθειας όπως η κακή διακυβέρνηση, η ελάχιστη κοινωνική πρόνοια ή η μεγάλη ανισότητα, τότε υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εκδήλωσης ταραχών.
 
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Πολύ ευφάνταστοι πάντοτε αυτοί οι ξένοι.Όλο γιά κοινωνικές εκρήξεις ακούμε αλλά δεν βλέπουμε τίποτε. Φαίνεται, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, δηλ. αν είχαν εφαρμοστεί στις χώρες τους αυτά που εφαρμόζονται στην Ελλάδα θα είχε ήδη γίνει ο Γ΄Π.Π.
Μόνον με τον καναπέ στην ύπαιθρο λόγω έξωσης και χωρίς τηλεόραση, λόγω
κατάσχεσης, πιθανόν να ταμπουκαλευτεί ο Έλλην του οποίου ο τράχηλος, σκλαβιά δεν ξεσηκώνει. Αυτό είναι το ανεκδοτο της ημέρας.