ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.14

ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!...ΕΥΛΟΓΑ ΑΦΟΥ Η ΝΔουλα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ

“ Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου παίρνει ...μαθήματα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ”
Στην πραγματικότητα επανέφερε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, την εκπρόσωπο της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, παραδίδοντάς της ...μαθήματα για της θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πάντα κάτι κερδίζεις με το να διαβάζεις τις θέσεις των πολιτικών σου αντιπάλων» απάντησε ο κ. Βίτσας στην κα Ασημακοπούλου σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή, όταν αυτή επιχείρησε να προβάλει ως επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, απόψεις της κομμουνιστικής τάσης του, σε μία προσπάθεια να αποφύγει ερωτήσεις για το «τρίγωνο της αμαρτίας».
Ο Δ. Βίτσας της επεσήμανε ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καθοριστεί σαφώς στο συνέδριό του και είναι δεσμευτικές για όλους. Χαρακτηριστική είναι η πανικόβλητη συμπεριφορά της κας Ασημακοπούλουπου, που αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι μελέτησε της θέσεις μίας μόνο συγκεκριμένης τάσης του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τις νηφάλιες και σκωπτικές απαντήσεις του Δημήτρη Βίτσα. 
Δείτε το video:

Δείτε επίσης ΕΔΩ τη γελοία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το ίδιο θέμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: