ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.14

Eκτάκτως!



Ο κ. Προβόπουλος και ο κ. Πρετεντέρης δέχθηκαν ταχυδρομημένους φακέλλους που περιείχαν σφαίρες.
Συμπαρίσταμαι ολόψυχα και στους δύο.
Με αυτόν τον τρόπο η Μαφία προειδοποιεί ή απειλεί τα θύματά της ότι θα τα σκοτώσει. Το τι όνομα πιθανόν να επιλέξει στη συνέχεια αυτή η Μαφία για να εξηγήσει τις πράξεις της δεν έχει νόημα – ο φασισμός διαλέγει κάθε φορά ό,τι όνομα γουστάρει.
Αυτοί που «αναλαμβάνουν την ευθύνη» για απειλές, τραμπουκισμούς και θανάτους, όποιο όνομα κι αν επιλέγουν κάθε φορά, έχει την ίδια αξία που έχει για τους χαμαιλέοντες το φως και για τους βρυκόλακες το σκοτάδι.
Με τον κ. Πρετεντέρη μας χωρίζει άβυσσος, όμως και αυτός και ο κ.Προβόπουλος είναι υπόλογοι απέναντι στον λαό για αυτά που λένε και κάνουν(όπως όλοι μας) και όχι «υπόδικοι» στο έλεος της οποιασδήποτε σπείραςσμπίρων
που θέλουν να το παίξουν θεοί, τιμωροί, υπερήρωες, εκδικητές, πρόμαχοι του λαού, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από φασίστες, ή πράκτορες, ήαυτόκλητοι ηλίθιοι - χρήσιμοι ηλίθιοι.
Μια τρίχα απ’ τα μαλλιά του κ. Πρετεντέρη να πειραχθεί, μια τρίχα απ’ τα μαλλιά ενός Χρυσαυγίτη ή ενός αριστερού και ο κύκλος του αίματος θα είναι έτοιμος να πολιορκήσει τη Δημοκρατία. Ή ό,τι έχει απομείνει απ’ αυτήν.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Η ανωμαλία, και εις ό,τι αφορά την τήρηση του Συντάγματος και εις ό,τι αφορά τα προτάγματα της ακολουθούμενης πολιτικής, ενδημεί στην πόλη, αλλά δεν την έχει κατακυριεύσει ακόμα.
Ενα χτύπημα κατά δημοσιογράφου ή πολιτικού ή πολίτη της μιας ή της άλλης πλευράς θα έσπρωχνε τις εξελίξεις πλησιέστερα προς το βάραθρο που μπορεί να μας καταπιεί όλους.
Το κλίμα δεν είναι καλό. Η ανωμαλία και η προβοκάτσια ακονίζουν τα δόντια τους. Στην κυβέρνηση υπάρχουν σκέψεις να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Μόλις προχθές ο κ. Τσίπρας με συνέντευξή του στη Stampa ξεκαθάρισε την κάθετη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι τέτοιο, ενώ το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ κι άλλες δυνάμεις έχουν εκφράσει κατά καιρούς την κατηγορηματική τους αντίθεση. Την ίδια στιγμή
ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται ευθέως απ’ τον ίδιο τον κ. Σαμαρά (και παράτην αντίθεση πολλών Νεοδημοκρατών) για σχέσεις με την τρομοκρατία. Παρακίνησε μάλιστα ο κ. Πρωθυπουργός τους βουλευτές του να «πετούν κατάτου ΣΥΡΙΖΑ χειροβομβίδες» απ’ το καλάθι με τα επιχειρήματα του επιπέδου της κυρίας Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου ή του κ. Σίμου Κεδίκογλου για τη θεωρία των δύο άκρων και τα λοιπά συναφή - παιδαριώδη μεν, θανάσιμα δε.
Ποιος θα ωφεληθεί από μια στραβή; Ποιος θέλει να την προκαλέσει, ώστε να αποφευχθεί το «ατύχημα» των εκλογών – διότι φθάσαμε στο σημείονα θεωρούν ορισμένοι τις εκλογές ατύχημα για τη δημοκρατία. Εστω αυτήν
τη δημοκρατία που της σπαράσσει το συκώτι καθημερινώς η Τρόικα. Η υπόθεση λοιπόν με τις σφαίρες εναντίον του κ. Προβόπουλου και του κ. Πρετεντέρη βρωμάει. Και επίσης κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.
Ερχεται τρίτο (και φαρμακερό) Μνημόνιο, ύψους 14 δισ. (κατ’ αρχήν) που θα μεταφρασθούν σε νέα μέτρα και σε επιδείνωση των ήδη ληφθέντων. Τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλύτερα και ο μόνος τρόπος, εκτός απ’ τους καθημερινούς αγώνες, για να ανακοπεί το κακό και στη συνέχεια να αναταχθείη κατεύθυνση της χώρας είναι οι εκλογές.
Τώρα ή λίγο αργότερα, διότι έρχονται οι δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν, δεν μπορεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να τις αποφύγει, μπορεί όμως να τις κάνει υπό καθεστώςανωμαλίας. Η πρεμούρα της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, των «58» και μέρους της Ν.Δ. να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, όσον και η πρεμούρα της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ., της Χρυσής Αυγής και των συγκροτημάτων του Τύπου της Διαπλοκής να συσχετίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία,
θα κλείδωναν μια χαρά με δυο-τρεις σφαίρες εναντίον του κ. Πρετεντέρη, του κ. Προβόπουλου, ενός Χρυσαυγίτη, ενός ΣΥΡΙΖαίου, ενός ΚΚΕ ή οποιουδήποτε άλλου, του οποίου ο φόνος θα άνοιγε την πόρτα τουφρενοκομείου.
Οποιοι σχεδιάζουν μια τόσο φανερή προβοκάτσια πρέπει να ’ναι πολύαπελπισμένοι, πράγμα που καθιστά την προβοκάτσια πιο πιθανή. Αυτήν ή μια άλλη…


ΣΤΑΘΗΣenikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: