ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.14

Χάρη, ξέχνα το…


Να θεσμοθετούνται για τους υπάλληλους ενός οργανισμού πρόσθετες ειδικές ανταμοιβές πέραν των τακτικών αποζημιώσεών τους στην περίπτωση επίτευξης αποτελεσμάτων πάνω από τους στόχους που τους θέτει η διοίκηση, είναι μια από τις στοιχειώδεις αρχές στη θεωρία της διοίκησης των ανθρώπινων πόρων που εφαρμόζεται κατά κόρον στην πράξη, σε όλα τα πλάτη και σε όλα τα μήκη του πλανήτη.
Παρόλο που προβλέφθηκε αντίστοιχη ειδική ανταμοιβή και για τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων του Ελληνικού κράτους, δυστυχώς δεν θα καταφέρει να το λάβει, ο καημένος, αυτό το bonus∙ κι ας γίνεται αυτές τις ώρες, μετά την αποκάλυψη της θεσμοθέτησής του, τόση φασαρία.
Διότι όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων δεν έχει πράξει τίποτα για τα εικοσι δύο δισεκατομμύρια ευρώ  που, ανάμεσα στα άλλα εμβάσματα που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό κατά την τριετία 2008-2011, υπολογίζεται ότι δεν μπορούν δικαιολογηθούν φορολογικά.   
Διότι όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων δεν έχει πράξει τίποτα  για τις εξήντα πέντε λίστες στις οποίες δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία πολλών απ’ όσους έχουν φοροδιαφύγει ή έχουν ξεπλύνει μαύρο χρήμα. 
Λίστες αμέτρητες, λίστες πολύτιμες για ένα κράτος δικαίου, που όμως στην πτωχή Ελλάδα των συσσιτίων, των μαγκαλιών και της πολιτικής αγυρτείας, αραχνιάζουν. 
Αραχνιάζουν διότι  ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έχει διοριστεί στη θέση του από ανθρώπους του ίδιου φυράματος που μας κυβερνά από την εποχή εκείνη που ο Πολ Πόρτερ συνέτασσε την περίφημη έκθεσή του για την ελληνική οικονομία. Από τέτοιους και χειρότερους, παίρνει τις εντολές του ο κ. Γραμματέας.
Αραχνιάζουν διότι  ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έχει διοριστεί στη θέση του από τη συνομοταξία των καπηλευτών που μας κυβερνούν από την εποχή που καταγράφτηκε στα πρακτικά της ελληνικής Βουλής το πρώτο σκάνδαλο με την εμπλοκή της «Siemens», εδώ και πάνω από μισόν αιώναΑπό τέτοιους και χειρότερους, παίρνει τις εντολές του ο κ. Γραμματέας.
Αραχνιάζουν διότι  ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έχει διοριστεί στη θέση του από τους  απεχθείς φυσικούς απόγονους και τους θλιβερούς επίγονους εκείνων  που «αναρρύθμισαν» διαγραμμένα προπολεμικά χρέη για να πλουτίσουν άνομα, οι ίδιοι και οι πάτρωνές τους! Από αυτούς παίρνει τις εντολές του ο κ. Γραμματέας.

Οπότε, μοιραία, ο κ. Γραμματέας δεν θα υπερβεί τους στόχους ούτε θα κερδίσει το bonus.

Διότι  ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έχει να εισπράξει μόνον άδικα επιβεβλημένους και  γι’ αυτό αντισυνταγματικούς και άρα, παράνομους φόρους. Παράλογους φόρους, επιβεβλημένους σε  πτωχούς ραγιάδες  που δεν μπορούν πια να πληρώσουν.
Διότι αυτοί οι φόροι, όπως αντιλαμβάνεται κι ο κάθε αδαής, πόσο μάλλον ο κ. Γραμματέας,  δεν επιβάλλονται για να εισπραχθούν. Επειδή, απλώς, είναι αδύνατον να εισπραχθούν. Ο μόνος λόγος που επιβάλλονται αυτοί οι φόροι, είναι για να μπορεί για λίγες ακόμα εβδομάδες, ίσως μερικούς μήνες, ο ανεκδιήγητος που παριστάνει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να τριγυρνά στην Εσπερία, προεδρεύων, ψευδόμενος και κομψευόμενος, να αραδιάζει κενολογίες για το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα, μοιράζοντας κιόλας ένα σημαντικό μέρος του με γαλαντομία φιλάνθρωπου ηγεμόνα στους αναξιοπαθούντες υπηκόους του. Λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο και προκαλώντας τον γέλωτα στους ομόλογούς του, κομπορρημονώντας για ένα πρωτογενές πλεόνασμα που βρίσκεται μόνο στο διαταραγμένο μυαλό του… 
Κανείς από αυτούς της κουστωδίας του, δεν τολμάει να φωνάξει ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός, ότι ο Βασιλιάς είναι τρελός…
Έτσι έχουν τα πράγματα. 
Οπότε, Χάρη, ξέχνα το, το bonus… Αλλά το ξέρεις κι ο ίδιος καλύτερα απ’ όλους μας, έτσι δεν είναι? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: