ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.14

Καμμένος: Το παρακράτος εκβιάζει τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων


kammenos1

Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του μετά τις δύο πρόσφατες ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών του κόμματος Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αποκάλυψε πως τίποτα δεν προμήνυε τις δύο αυτές αποχωρήσεις οι οποίες όπως είπε δεν έχουν πολιτικά αίτια και υπόβαθρο.
Αποκάλυψε μάλιστα πως ο πεθερός του κ. Γιοβανόπουλου δέχτηκε «επίσκεψη» από το ΣΔΟΕ. «Ήταν στα όρια να του το πάρουν», είπε, «το παρακράτος εκβιάζει τους βουλευτές αλλά αν εκβιάστηκαν να βγουν να το πουν», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως «κανείς δεν κατάλαβε τα πολιτικά αίτια για την αποχώρηση της κ. Γιαταγάνα η οποία σε δεύτερη επιστολή είπε ότι ενοχλήθηκε από την υποστήριξη Τζιτζικώστα στη Μακεδονία».
«Ο όρος για να στηρίξουμε τον κ. Τζιτζικώστα ήταν να καταδικάσει τα μνημόνια και την πολιτική Σαμαρά, κάτι που έκανε», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος ο οποίος πρόσθεσε πως όλα εξαρτώνται και από τη στάση που θα κρατήσει για τη Χαλκιδική και την εξόρυξη χρυσού.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως κάποιοι μέσα στο κόμμα του από την αρχή θεώρησαν ότι οι ΑΝΕΛμπορούσαν να γίνουν πατερίτσα της ΝΔ «όπως ο κ. Μαρκόπουλος που ξαναγύρισε στη ΝΔ, ο κ.Σταμάτης και ο κ. Νταβρής ο οποίος έδωσε συνέντευξη και είπε ότι θα αποδεχθεί την πρόσκληση Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, κάτι που είναι κόντρα στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός μας».
Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε πως μια ομάδα βουλευτών λειτουργούσε μέσα στο κόμμα του για λογαριασμό της ΝΔ. «Ο κ. Νταβρής λειτουργούσε ως άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους ΑΝΕΛ, προσπαθούσε να φτιάξει ομάδες», ωστόσο πρόσθεσε πως δεν πιστεύει πως «οι Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος έχουν την πρόθεση να προδώσουν και να αποστατήσουν προκειμένου να στηρίξουν τον Σαμαρά».
Ο Πάνος Καμμένος είπε πως «με τον Σαμαρά δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση ούτε με τον Βενιζέλο τους ανθρώπους που δολοφόνησαν Έλληνες όσο είμαι στους ΑΝΕΛ και όσο είμαι ζωντανός δεν πρόκειται οι ΑΝΕΛ να γίνουν πατερίτσα όσως δολοφόνησαν την Ελλάδα».
Αναφερόμενος στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη είπε χαρακτηριστικά πως σε μία μέτρηση που έκανε το Ποτάμι προβλήθηκε μέσα σε μία εβδομάδα πολύ περισσότερο από ότι οι ΑΝΕΛ σε δυόμιση χρόνια ενώ αποκάλυψε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ανιψιός της Δάφνης Σημίτη.
Τέλος ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ με τον όρο όμως πως οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: